Aki átül benzinből turbó dízelbe tényleg összefossa magát, hogy mennyivel erősebb?
Figyelt kérdés
Tehát 1.4 benzinből 1.4 dízelbe, 2.0 benzinből 2.0 dízelbe. Igaz, hogy órákig csak kapkodja a levegőt?2013. szept. 5. 11:12
11/15 anonim válasza:
"Pont ma délután vezettem munkatársam E36 318td compactját,háát én valami nagyobb durranásra számítottam. :/"
azért az nem is egy erőgép. Még egy E46 18d is csak 116 lóerő, én egy E90-et vezettem az már 143 és van nyomatéka is (CR diesel már, nem régi adagolós mint a td meg a tds)
12/15 anonim válasza:
Jah, a 90 ló csak 90 ló. Volt szerencsém 177lovas E90 320d-hez, az azért már tényleg szedte a lábát :)
13/15 anonim válasza:
Hat amikor a 2.0 turbo benzinesembol (220 le, 280 nm) atulok a fater 1.9 tadejaba, en valahogy nem fosom ossze magam.
14/15 anonim válasza:
mivel a turbós benzines >>> tdi
hiába van pl M5 50d három turbóval, ha a benzines M5 még mindig jobb.
15/15 anonim válasza:
Jo, a kerdes nem egyertelmu (sokan vannak akik nem is tudjak, h egyaltalan letezik olyan, h tb). De ha egyertelmusitjuk es szivo benzint valamint feltoltott dizelt hasonlitunk, akkor igen, azonos kobcenti mellett a dizel valoban jobban fog menni, de nem annyival, hogy az ember osszefossa magat...felteve ha az evjarat is ugyanaz, nyilvan egy 10-15 eves 1.9 td nem lep akkorat, mint egy mai 1.8-2.0 szivo benzin, bar persze ma mar eleg ritka is az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!