Üdv! Ha egy motort tolok a járdán amire nincs jogosítványom, akkor a rendőr megbüntethet?
pl: azért tolom mert, elviszem egy zárt helyre, hogy tudjak gyakorolni jogsira.
Előre is köszönök minden korrekt választ.
SMKP-nál ha tolod akkor gyalogos vagy, ugyanúgy mint a biciklinél, tehát nem büntethet meg.
A nagy motor viszont egész más eset, mivel az gépjármű, tehát elvileg nem lehet tolni, ugyan az az eset mintha egy autót tolnál jogsi nélkül. Fene tudja...
illetve 50ccm-re is ..szoval általánosságba kérdeztem..:)
jöhetnek még válaszok ;)
nekem úgy tanították kresszen, hogy aki tolja a járműt, az gyalogos. De abban nem vagyok biztos, hogy mondjuk nagymotorra is vonatkozik-e :S
de büntetni nem hiszem hogy bűntetnének. És a rikácsoló vén banyák és kötözködős anyukák miatt a füvön told, mert ha ajárdán tolod, akkor meg kell szakítaniuk az útban pletyózást, panaszkodást.... sajnos nap mit nap tapasztalom...(biciklivel, nincs rendes úttest, illetve aki odamegy az öngyilkos vagy szimplán hülye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!