Vezethetek ha még a jogosítványom nem jött meg?
nem, ki fogod bírni azt a 2 hetet, egyébként úgyis előbb meg fog érkezni
azzal a nyamvadt papírral nem vezethetsz, ezt minden második friss jogsis megkérdezi az oldalon, használd a keresőt
Nahát... Az első vagyok. Akkor lehet, hogy tévedtem, de nekem szent meggyőződésem volt, hogy mikor én kaptam a jogsimat, azt mondták az okmányirodában, hogy azzal már vezethetek, hiszen a jogosítványon is az a dátum van rajt, amikor meglett a vizsga.
Illetve az öcsém és a párom is vezetett azzal a papírral, mindkettejüket igazoltatta a rendőr, és szó nélkül elfogadták az okmányirodai papírt (amin a fotó is van, illetve a vizsgadátum, stb.).
Bocs, ha tévedtem, de én így emlékeszem, nem akarlak félrevezetni.
Vezethetsz azzal a papírral amit az okmányirodában adnak.
Mi van olyankor ha valaki a vezetői engedélyét szeretné megújítani és autóval megy az okmányirodába, okmányiroda elveszi a jogsit. Ott kell hagynia az autót 2 hétig a parkolóba míg nem érkezik meg a jogsija, vagy addig nem tud dolgozni menni? Megmondja a főnökének: Ne haragúdj főnök, de előre láthatólag 2 hétig nem tudom az árut szállítani, mert nincs jogsim!
Basszus, lepontoztok nullára, én meg úgy felhúzom ezen magam, hogy utánajárok, ha már TI TUDJÁTOK ROSSZUL:
"Gépjárművezetésre csak akkor van lehetőség, ha az új jogosítvány elkészítése már folyamatban van, és az okmányiroda által erről kiadott igazolást a vezető magánál tartja. Ezen a módon az igazolás kiállításától számított 60 napig lehet vezetni."
Szóval kösziii... ._."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!