Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125-ös motort ajánlotok...

Omgtfl99 kérdése:

Milyen 125-ös motort ajánlotok egy 16 éves srácnak?

Figyelt kérdés
(nagyon vigyáz a motorokra, és nem hajtja szét őket, eddig egy simson-ja volt) a lényeg hogy önindítós legyen, és ne legyen sok gond vele.

2013. aug. 29. 23:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Postásmotor, az YBR, de ez nem jelent rosszat, csak azt, hogy nem túl izmos.:) Menni megy, és a legolcsóbbak között van, ha a fenntartást nézzük.
2013. aug. 30. 12:46
 12/17 Simon Dániel 23 válasza:
Én pont most néztem meg a korhatárokat. Én régebbi motorokat ismerek, de megbízhatóakat: MZ ts 125 etz 125
2013. aug. 30. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
MZ, ETZ? nem retro-zni akar :) Aprilia RS 125, Rotax 122 blokkal a 39-40 Le szépen szedi a talpát, eleinte azért lassan tekerd mert a Simsonhoz képest menyország :)
2013. aug. 31. 16:48
 14/17 anonim ***** válasza:
13--Ja meg befal 7 liter benzint ha csavarod neki+fullszint olaj! Nem azt mondom hogy rosszak ezek az Olasz kis 125-ösök,de a fenntartásuk szerintem elég húzósak!(Ahhoz képest amit nyújtanak)
2013. szept. 2. 08:46
 15/17 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Nem olcsó motor, de kegyetlen jó. Fogyasztása attól függ hogy mennyire huzod neki, meglehet tartani 6 literből de bezabálhat 12-13 litert is. Nyújt ez a kis olasz elég sokat :) 250-es 4T-s Yamaháknak, Hondáknak odadörrentek vele elég keményen. A 2T-nek a fogyasztás a hátránya, de megy mint az itélet.
2013. szept. 2. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:
15--Én értem amit mondasz! Power szelep,2T feeling stb! Nincs is ezzel baj. Csak a fenntartási költségei hát....elég húzósak. Le merném fogadni hogy a GSXF 750-emnek nincs akkor fenntartási költsége mint ennek a kis 125 2T nek! Ezeken nem rosszindulatból írom félre ne értsd! maradjunk annyiban hogy ezt a "feelinget" meg kell fizetni.
2013. szept. 2. 16:14
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os, persze, értem hogy mit mondasz. igazad van, valóban több a fenntartási költsége, többet eszik, olaj kell bele, gyakran van blokk felujitás stb. de egy 16 éves srác magától miből vesz motort? gondolom szülők veszik neki, tehát megtehetik hogy akkor költenek is rá. nekem is ők vették az rs 125-öt, ők is fizették a fenntartást meg mindent hozzá. úgye fiatalon pedig a 2T feeling-et kihagyni, az nem buli. még én is a 2T-t tolom (22 éves vagyok), de eljön az idő mikor majd jön a kulturáltabb 4T :) azt akartam érzékeltetni, hogy fiatalon ne hagyja ki a 2T életérzést. jók a yamaha, honda meg stb 2T-s (125ccm)gépek, de azért valljuk be hogy egyik sem nyújt akkora élményt mint az Aprilia RS, kategóriájában messze a legjobb
2013. szept. 2. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!