Dízel vagy Benzines Ignist vegyek? 5 év körüli korúban gondolkozok.
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 04:00
1/5 anonim válasza:
A suzukit sztem hanyagold, inkább egy skoda vagy opel.
A skoda amúgy wolksvagenmotoros.
2/5 anonim válasza:
Nekem benzines Ignisem van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Kicsi a fogyasztása, annak ellenére, hogy elég doboz. Ha megtanulod jól vezetni, semmi gondod nem lesz vele. Kb. 4000-es fordulaton szeret pörögni a motor, onnantól repül. :)
3/5 anonim válasza:
Használt autónál a benzinesnél kisebb a hiba lehetőség, meg hát a dieselt azért vették, mert sokat mennek, spórolni akarnak, a benzinesben általában kevesebb a kilométer,és a diesel nagyon nem díjazza a nem megfelelő bánásmódot, hamar tönkre lehet vágni.
A suzuki talán pont 5 éve kezdett el olajkályhával hajtani autókat, és talán még nem a legkifinomultabb technika van bennük.
Szerintem jobban járnál egy benzinessel
4/5 A kérdező kommentje:
én is benzines párti vagyok.
csak hát fiatalként sokat autózok, és a dízel jobban megérné, nagyjából fele annyit eszik...
Ignis belsőtere tényleg akkora mint a Swifté???
2009. okt. 31. 10:05
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyobb. A csomagtartó mindenképpen, mert ha lehajtod a hátsó üléseket, akkor nagyon jól pakolható. Mi már szállítottunk benne bútort, autógumit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!