Gondolkozok egy krossz motor veteleben. Amelyiket kineztem az 80 kobcentis 2 utemu honda. Az lenne a kerdesem hogy ennek a motornak eleg a leghutes?
Azert erdekel mert ha majd motroznek akkor eleg lenne-e a hutes es nem melegedne tul fol? Vagy ezeknel ki van szamitva hogy mit igenyel vizhutest vagy levegohutest? Ha nem lenne eleg akkor ugye gyarilag tettek volna bele vizhutest?
Bocsi a helyesirasi hibakert. Elore is koszi
Végre egy crossos társ! Üdv!
Én yamahával nyomom, de nézd azért cross-hasnálat mellett a vízhűtéssel is sokszor gondjaim vannak és bizony le kell állni, ha kicsit "túlgyepálom" szerencsétlent.
Egyébként a hondák strapabíróak, csak annyi szemetet is lehet venni, hogy 10x nézesd át mielőtt megveszed, na meg ha fullcross kategória, akkor tisztában vagy azzal ugye, hogy azok üzemórásak és bizony nem kevés pénz fenntartani?? Ha tényleg úgy használod ahogy kell, azaz crossmotorként, akkor szépen 50 üzemóránként lb. rákölthetsz egy 100-ast sztem + a váratlan hülyeségek. Ha meg csak ökörködni veszed az erdőbe, szántóföldre, nos oké, akkor kicsit tovább bírja, de akkor is igen gondozásigényes. Milyen célból kell? Na meg 80 ccm??? Jó persze nem tudom a korodat, ismerek én is 6-7 éveseket és 80 ccm-rel nyomják, de sztem te nem 6-7 éves vagy. Majd meglátod, ha komolyabban akarod használni, az a 80 ccm nem lesz elég ... nem véletlenül kezdődnek 125-nél a kategóriák (jó, most komolyabbra gondolok, nem gyerekversenyekre).
Na hát szóval nehéz válaszolni anélkül, hogy tudnám mire kell neked, de ahogy mondtam, még a vízhűtés se mindig elég, egyébként oké, hondákat legtöbben strapás motoroknak tartják ...
16 eves vok
Es azert nem vehetek nagyobbat mert nincs vizsgam sajnos es romaniaban elek, es itt csak asszem 18 evesen lehet csaazt a fajtat letenni. Amugy meg csak hobby celra kellene a faluban furikazni es egy kicsit hegyes helyen menni. Amugy 5 kapcsolasos.
Hát nézd, ebben a kategóriában nem annyira a vizsga a lényeg :-))
Nos ha pedig enduro, akkor okés, azzal nem lesz annyi bajod olyan használat mellett amit mondasz, na de sokkal előrébb nem leszel, hiszen a 80-ashoz is kell jogsi--- vagy nálatok nem ? Mert szántóföld , hegyek még oké, bár nálunk egyre durvábban büntetgetik most már ezt is, de azért a lakóhelyeden az úton ugyanúgy gondban leszek ezzel is.
Vagy rosszul gondolom? Figyelj, akkor lehet már egész jó kinézetű 50 ccm-eseket is venni, miért nem maradsz annál, ha ilyenre kell neked ? Csak mert ebből előbb-utóbb gond lesz sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!