Most veszem az 1. autómat. Astra F-ben gondolkozok. Megnéztem már 1 benzinest de túl drágán adta a tulaja, és most kinéztem egy 1.7es dízelt. Több gond van a dízelessel? Gondolok itt pl a téli indításhoz, vagy hasonlók. Milyen problémákat tudtok?
szerintem felejtős.
Tartós autó, meg minden, de télen szarul indul és nagyon traktorhangja van.
Benzineset vegyél.
sztem ne f astrában gondolkozz ,de főleg ne dízelesben
igaz hogy viszonylag olcsó , viszonylag keveset eszik és sok bontott alkatrészt lehet venni hozzá olcsón ,de nagy részük céges autó volt , sokszázezer kilométerrel , széthajtva , eladásra esetleg összetákolva , plusz ha valami gáz van vele a benzineshez képest sokkal többe kerül rendbehozni
amúgy bőebb infót tudsz adni az autóról? ár, futott km , évjárat ,meg ha tudsz adni motorkódot akkor az érdekelne :)
f astrába az 1.7es diesel isuzu motor JÓ motor,ha jó..
sokat bír(500k km..)
Szerintem is jó az 1.7D márha sima szívódízel és nem turbós...
A turbós is jó csak ott már drágábak az alkatrészek...
Mondjuk nem egy fenevad,de ha kis fogyasztású olcsó fenntartású autót akarsz venni nézz meg több dízelt belőle...
Még ha amennyiben egy Bravo mellett is döntenél, ezt a példányt ne vedd meg.
Én nem vagyok egy Fiat párti, de a környezetemben van jó pár "fiatos" akik nagyon meg vannak elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!