Forgalmi vizsga, (B)?
Figyelt kérdés
Holnap vizsgazok forgalombol(B kategoria). Es tudom,hogy minden a VB-n mulik, viszont azt szeretnem kerdezni,hogy vol mar valakinek olyan tapasztalata,aki jo VB-t fogott ki,es volt olyan, amit el nezett neki?2013. aug. 26. 07:50
11/14 anonim válasza:
Nem vetted észre a táblát, ez volt a baj.
Két hét múlva mehetsz újra.
12/14 A kérdező kommentje:
Teljes mertekben jogosan buktam meg, nem is filoztam ezen... A vizsgadrukk ami bennem volt, es nem az, hogy odakellene figyelnem.
Mar csak kerdes az,hogy muszaj-e megvennem azt a +5 orat,hiszen NEM vezetesemmel van a gond, hanem az odafigyelessel...
2013. aug. 29. 09:33
13/14 anonim válasza:
Szia, 6os vagyok. Nekem sikerült minden elsőre, de ne aggódj, legközelebb neked is menni fog :))
14/14 A kérdező kommentje:
gratulalok
Nekem ma volt a masodik vizsgam, hibatlan lett,csak oda kellett figyelnem... :-)
2013. szept. 10. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!