Minden autós forgalmi vizsga után kötelező legalább újabb 5 órát venni?
Ma volt a 4. bukásom, de az utolsó kettő az oktatóm szerint is mondvacsinált indok miatt történt, a tudásommal nincs nagy baj. Nem igazán bírom már anyagilag.
Előre is köszönöm a válaszokat!
3.!
Halottam már olyat, hogy meg van a vb-knek a napi limit ahány embert meg kell buktatni, ez általában a vizsgák 1. pár órája, aki utána megy azok közül még a hülye is átmegy.
Kérdező, Te valszeg pont a limitbe estél.
De jó, hagyjuk a szóbeszédeket, engem is rántottak meg 2. vizsgámon csak azért mert rám dudáltak.
Én a helyedben jegelném egy időre a jogsi szerzést, mert ha a kövi vizsgán megbuksz, mehetsz Pestre és vagy lesz jogsid vagy nem, ráadásul állítólag az úgy megszerzett jogsi nem érvényes mindenütt. (ez megint csak szóbeszéd) De a lényeg, lehet, hogy a semmiért öltél bele százezreket. Én a 2. vizsga után 3 hónapig egyáltalán nem vezettem, utána 10 órát vezettem még, 3-jára sikerült a vizsga, már az itthoni kocsinkat hajtogatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!