Tanuló vezető vagyok. És 7-én lesz a forgalmi vizsgám. Mikre figyeljek oda, és miután megvan a vizsga hogy tovább?
ezt a "Mikre figyeljek oda" kérdést nem úgy értem hogy adjak jobb kezet meg álljak meg a pirosnál, hanem hogy a vizsgabiztossal szemben hogyan viselkedjek? Tehát maradjak csöndben vagy próbáljak vele keresni kontaktust? A másik hogy én nem érzem azt az izgulást a vezetés irányában mint amit hallgatom a többi barátomtól hogy így úgy izgulnak. Én nem... És ezt az oktatóm a szememre is hányta hogy nem mondaná meg rólam hogy tanuló vezető vagyok mert nagyon jól kezelem (ill érzem az autót). Baj lehet ez a túlzott magabiztosság még a jövőben?
17/F
A tablakra foleg figyelj mert van olyan utca ahonnan csak balra vagy csak jobbra tudsz majd menni, mi ezert 4 kort tettunk. Ha nem vagy biztos benne inkabb meg 2x minthogy rossz fele menj. Mindig jelezz, mert engem azert huztak meg elsore. En nem kerestem a kontaktust, ha akart valamit ugy is mondta. Remelem nem olyan vizsgabizgost fogsg ki aki csak akkor nem kot beled ha fizetsz neki.. Sajnos ilyenekrol is hallottam mar. En ket vizsgabiztossal mentem :D Egyik ellenorizte hogy a masik hogy dolgozott, mindig cukin mosolygott :D
Az se jo ha tul nyuszi vagy de az se ha tul magabiztos. Pl.: tul magabiztosan azt hiszed megadjak a jobbkezet. Tapasztalat hogy nekem nem csak tanulo autoval nem adtak meg, de mostanaba is igen ritkan adjak meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!