Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tanuló vezető vagyok. És 7-én...

Tanuló vezető vagyok. És 7-én lesz a forgalmi vizsgám. Mikre figyeljek oda, és miután megvan a vizsga hogy tovább?

Figyelt kérdés

ezt a "Mikre figyeljek oda" kérdést nem úgy értem hogy adjak jobb kezet meg álljak meg a pirosnál, hanem hogy a vizsgabiztossal szemben hogyan viselkedjek? Tehát maradjak csöndben vagy próbáljak vele keresni kontaktust? A másik hogy én nem érzem azt az izgulást a vezetés irányában mint amit hallgatom a többi barátomtól hogy így úgy izgulnak. Én nem... És ezt az oktatóm a szememre is hányta hogy nem mondaná meg rólam hogy tanuló vezető vagyok mert nagyon jól kezelem (ill érzem az autót). Baj lehet ez a túlzott magabiztosság még a jövőben?

17/F

2013. aug. 3. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A tablakra foleg figyelj mert van olyan utca ahonnan csak balra vagy csak jobbra tudsz majd menni, mi ezert 4 kort tettunk. Ha nem vagy biztos benne inkabb meg 2x minthogy rossz fele menj. Mindig jelezz, mert engem azert huztak meg elsore. En nem kerestem a kontaktust, ha akart valamit ugy is mondta. Remelem nem olyan vizsgabizgost fogsg ki aki csak akkor nem kot beled ha fizetsz neki.. Sajnos ilyenekrol is hallottam mar. En ket vizsgabiztossal mentem :D Egyik ellenorizte hogy a masik hogy dolgozott, mindig cukin mosolygott :D

Az se jo ha tul nyuszi vagy de az se ha tul magabiztos. Pl.: tul magabiztosan azt hiszed megadjak a jobbkezet. Tapasztalat hogy nekem nem csak tanulo autoval nem adtak meg, de mostanaba is igen ritkan adjak meg...

2013. aug. 3. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! Probalok figyelni... mar csak 3 nap!!!:)
2013. aug. 4. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán ne figyelj a vizsgabiztosra mert csak eltereli a figyelmed,én elsőre azért buktam meg,mert azt figyeltem hogy az oktatóval milyen jól elbeszélgetnek :D Vizsga után pedig majd kapni fogsz egy vizsgaigazolást az elsősegély,és orvosi papírral együtt amivel majd mehetsz az okmányirodába. Sok sikert! :)
2013. aug. 4. 09:48
 4/5 A kérdező kommentje:
meghúztak mert párhuzamos parkolásnál gazdagréten a meredek leejtőn ahol kézifékkel kellett állandóan tolatni és rettentő pici hely volt (sok a kertesház, kapubeálló és azok elé nem lehet beállni nyilván, ez az egy hely volt 15 p után és a vizsgabiztos mondta hogy álljak be ide) hát be is álltam én 1 korrigálással csak a kiállással voltak gondok ugyanis a kis hely miatt inkább a biztosra mentem és 4-jére sikerült kiállnom onnan... azért lehetne erre is valami szabály mert vannak kivételes esetek ahol egy rutinos vezető sem tud 3 kanyarból kiálni.. mindegy lényeg a lényeg meghúzott ezért, másodjára majd csak sikerül..
2013. aug. 8. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nekem 3-nak sikerült és nem azért mert béna vagyok!
2013. aug. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!