Miért jó vezető jegyvizsgálónak illetve forgalmi szolgálattevőnek lenni, szerintetek?
Figyelt kérdés
Csak olyanoktól várok választ, akiket tényleg érdekel vagy akik már azok és tényleg szeretik csinálni.2010. aug. 7. 19:21
1/2 anonim válasza:
Én forgalmi szolgálattevő vagyok az 1-es vonalon, egy kisállomáson.
Irodában dolgozhatsz, tiszta, rendes körülmények között.
Hétközben sokan jönnek-mennek, nem unalmas, hétvégén és éjszakánkét viszont nyugis.
Ha a berendezés jól működik, akkor a munka szinte monoton, de ha gond van, akkor nagyon észnnél kell lenni.
Én ezért szeretem.
2/2 anonim válasza:
Ha félórával előbb teszed fel a kérdést, a fiam válaszolt volna rá. Most ment el szolgálatba. Majd holnap este megkérdezem,és megírom. Vezetőjegyvizsgáló,már 25 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!