Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga, (B)?

Forgalmi vizsga, (B)?

Figyelt kérdés
Holnap vizsgazok forgalombol(B kategoria). Es tudom,hogy minden a VB-n mulik, viszont azt szeretnem kerdezni,hogy vol mar valakinek olyan tapasztalata,aki jo VB-t fogott ki,es volt olyan, amit el nezett neki?

2013. aug. 26. 07:50
1 2
 1/14 Dörmögő ***** válasza:
61%
Nem igaz hogy minden a vb-én múlik, ez csak a bukottak jelmondata. Nagyrészt rajtad múlik hogy átmész-e a vizsgán vagy sem. Ha minden mindig a vb-n múlna és ez köztudott lenne akkor már lett volna jópár tanuló aki diktafonnal ül be vizsgázni és kirúgatták volna a vb-ét. Én olyan biztosnál vizsgáztam aki hallomásból már ismertem a sok buktatás miatt, és mégis átmentem, pedig volt egy azonnali bukással járó hibám, egyszer nem tettem ki az indexet a kereszteződésben, és megkérdezte hogy "merre is megyünk?". Elnézte nekem pedig az adott régióban ő volt a legszigorúbb, de egy ilyet még ő is elnéz.
2013. aug. 26. 07:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is elvileg a legszigorúbbnál voltam. 50 helyett 70-nel mentem, ahol kinn hagyták az egyébként 110-es úton a táblát. Végén kérdezte, hogy ugye tudja miért kellene megbuktatnom? Akkor mondtam neki, hogy az 50-es tábla miatt és átengedett... Behúzgált pár kamuhibát is mehet közben. Összességében szerintem azt nézik, hogy biztonságban érzik-e magukat mögötted.
2013. aug. 26. 08:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom a valaszokat...Picit azert megnyugodtam,es remelem,hogy en is valami "frappans" emberket fogok kapni :-)
2013. aug. 26. 08:38
 4/14 anonim ***** válasza:

"Es tudom,hogy minden a VB-n mulik"

Ez egyáltalán nincs így. A legszigorúbb vizsgabiztos is csak az általad elkövetett hibák alapján írhat be hibapontot.

A vizsgabiztos személye ebből az abszolút helyzettől csak pozitív irányba mozdíthatja az esélyeidet.

2013. aug. 26. 09:23
 5/14 A kérdező kommentje:

Igazabol ezt csak azert irtam, mert koztudott,hogy az kering a VB-rol,hogy rajtuk mulik minden. Arra vagyok leginkabb kivancsi,hogy azert meddig mehet el egy ember a hibak szempontjabol.

De azert koszonom.

2013. aug. 26. 14:35
 6/14 anonim válasza:

szia!

hogy ment? hol vizsgáztál?

én is ma voltam...:)

2013. aug. 27. 18:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Sajnos megbuktam mint allatkert... :-D

Mar vezettem vagy 35 perce, majd a vegen balra kellett egy megallasi feladatot vegrehajtanom ket kocsi koze,en pedig bealltam a mozgaskorlatozottak parkolojaba...ezutan engedett tovabb vezetni,majd egy zebrat neztem el,mert nem volt felfestve az utra, a tablat pedig nem vettem eszre. Ekkor kerdezte meg,hogy nem latta azt a gyalogost? Mondom de... Es ezutan mondta,hogy na jo alljunk felre. Hat ez van...

Debrecenben vizsgazok amugy.

Neked,hogy ment? :-D

2013. aug. 29. 08:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Neharagudj de ha a gyalogost illetve zebrát nem veszed észre akkor nem is érdemelsz jogosítványt ugyanis életveszélyes vagy! :S
2013. aug. 29. 09:02
 9/14 A kérdező kommentje:
De azt jelzem,hogy a gyalogos nem lepett le, sot, meg csak jelet sem adta,hogy o lelepni szandekozik...Ezert is neztem el. Zebra pedig nem volt felfestve,mert javitjak az utat, a tablat pedig elneztem.
2013. aug. 29. 09:25
 10/14 Dörmögő ***** válasza:
Azt nem is kell figyelni hogy a zebra fel van-e festve, ugyanis télen se fogod látni ha belepi a hó. Mindig a táblát kell nézni.
2013. aug. 29. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!