Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen cc vs audi a6?

Volkswagen cc vs audi a6?

Figyelt kérdés

Melyik jobb? (minden szempontból)

Ti melyiket választanátok? Örülnék véleményeknek tapasztalatoknak is, hogy melyik miért jó/jobb rossz/rosszabb. Köszi

2013. aug. 25. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát megmondom őszintén mióta megjelent a passat cc azóta nagyon tetszik szerintem simán van olyan jól felszerelt mint az Audi de kérdés milyen motorral szeretnéd mert cc-be nincsenek 3.0TDI motorok .
2013. aug. 25. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Így összehasonlítani szerintem nem lehet a 2-t. Alapból a legolcsóbb a6 újonnan annyiba kerül mint a legnagyobb motoros cc. Szoval nem egy kategória. Attól is függ, hogy használtat akarsz vennivagy újat? Ha új, én mindenképp a6-t venném, talán még használtból is, ha pedig nincs annyi pénzem, akkor értelem szerüen a cc.
2013. aug. 25. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy melyik a nagyobb belülről/kívülről?
2013. aug. 25. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
a6 kivül 11 centi, tengelytáv 20 centivel nagyobb , passat 180 centi felett hátul nem a legjobb a kupés ív miatt és csak 4 személyes.
2013. aug. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!