Milyen autót érdemes venni 5 millió ft-ból?
Ha van itt egy hozzáértő, jó lenne, ha tudna tanácsot adni.
5 millióból vásárolnák autót, a kiszemeltek:
BMW 320d/330d 2007-től
Audi A6 3.0 V6 quattro tdi 2007-től vagy 2.0 etdi 2009-től
VW Passat CC 2.0 CR TDI 2009-től
VW Passat VII 1.6 CR TDI 2011-től
Ahogy olvasgattam, a BMW mellett a vezetési élmény, VW mellett a fenntartási költség, AUDI mellett a megbízhatósága szól. Egy hozzáértő segítségét kérném, hogy melyikük is a jobb autó, mindent egybe vetve (értékállóság, költségek, megbízhatóság, strapabírás illetve fontos szempont, hogy ha bele ülök elégedett legyek vele).
A felsorolt autók valamelyikének tulajdonosaitól pedig azt kérdezném, mennyire elégedettek az autójukkal?
Autó kereskedőként én még odatenném a Mercedes-benz C illetve E-osztályt is. Egyikkel sincsenek komolyabb gondok műszakilag megbízhatók csak oda kell menni és meg kell nézni. Tetszés szerint válasz. De arra készülj fel hogy a prémiumság árát meg kell fizetni. Mind1-ik tipusnál előfordulhat kopó alkatrész csere féktárcs garnitura csere stb. mivel ez egy használt autó.
jó tanácsok : Audinál és a WV-nél is kerüld a tip tronic automata váltót 200 ezer km után beadja az unalmast és váltócsere.
Ezek közül az Audi A6 3.0 TDI a legjobb.
És elárulok valamit: ebben a szegmensben az Audi triptonicjától nem hiszem hogy van megbizhatóbb váltó, szóval nem kell meghallgatni mindent.
Ja és 1-es: autókereskedőként tudhatnád, hogy ezeknek az autóknak 200 ezer km semmi, esetleg 500-600 ezer után romolhat el a váltó, ha nem cserélnek benne olajat. Ja persze, az óra 150 ezret mutat.
Az első válaszolo
ó vagyok A kereskedésben megfordult tpitronic-okkal mindig csak a gondvolt nem tudom de talán csak én foghattam ki ilyeneket. A javítatása is egy vagyonba kerül. Én Azért is nem ajánlom ugyanis nem tudod hogy kihasználta és hogy ez a használatól is függ. Az előélete meg mindig kétséges. Jött már be a kereskedésemben olyan auto amit lecserélt az idős bácsi, mert már kiöregedett a vezetésböl alig jött be az udvarba. Olyan kuplung szag volt mint a fene. Pedig azt az autót az egyik cég társam akinek a vezetőjét ismerem adta neki el 3 éve. Szinte tökéletesnek mondható állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!