Milyen autót érdemes venni 4 millió forintért?
"A seat vw csoport dacia-ja" Totalcar. A Golf pedig erősen túl árazott.
Mondjuk nem írtad milyen használatra lenne, vagy mi a szempont tehát így nehéz javasolni.
Mivel nem írtál igényeket dízel,benzines kicsi vagy nagy autó kell csak kimondottan én ezeket mondanám
Új autóból ennyi pénzért ezt
CHEVROLET CRUZE 1.6 LS
Fogyasztási adatai
használtan Honda accord 2.2 dízel ennyiért 2008-2009-es évjáratút lehet kapni belőle
Fogyasztási adatok
És egy pár accord
Vagy szintén 2009 évjárat körűl Toyota Avenses dízel 2.0 vagy 2.2 motorral Utóbbiból van 150 és 177 lóerős is attól függ menyi pacira van szükséged.
Fogyasztási adatok.
2.0-sé
2.2 150 Lóerősé
2.2 170 Lerősé
A Seat a VW daciája??? Ekkora baromságot is csak "ott" tudnak leírni.Ugyan az a technika, más kasztni,és név. 3. Seatom, családban van még kettő. Motor, elektronika ugyan az mint egy vw. Semmivel nem rosszabb.
A Leon nagyon frankó, voltam teszt vezetésen. Nekem jobban tetszik mint a golf.
Használtat vegyél.
Ennyiért újból kicsit,vagy nagyból szart kapsz.
Én a helyedbe a feléből vennék egy jó adagolós Mercedest,VW-t.De ha ennyire új kell:
-Passat
-Avensis
-Accord
-Corolla
Újak amúgy is szarok.
-Sok elektronika
-Szar anyagok
-Kiviszed a szalonból és 3/4-ért tudod eladni
Az elektronika teljesen felesleges lehet,hogy menthet életet,de a törésteszt a lényeg.Egy új autó is kaphat 3 csillagot egy 10 éves is lehet 5 csillagos.Egyébként sokkal jobbak mint az újak.Az új autók az elektronikára és a fogyasztás csökkentésére mennek. Motorjuk meg injektoros.
A Seat ugyan olyan minőség mint a VW ne hasonlítsuk már ilyen semmilyen autókhoz mint a Dacia! Egyébként a Seat nagyon jó autó én is azt használok 2 is van teljesen elégedett vagyok velük.Ja és újat nem szabad venni annál nagyobb baromságot nem lehet tenni mint újat venni!
ezeket mind tudom ajánlani :
kell ezeknél jobb :)? nincs ellenfél
Így gondolták hogy fapadosabb mint a VW.
És a REnault fapadosa a Dacia.Ennyi.Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!