Audi A4 vagy VW Passat fenntartása, szervizelése kerül többe?
Figyelt kérdés
Új autó vásárlásán gondolkodom. Az egyik kiszemelt az Audi A4 2.0 TDI 177LE, alapára 8903080 Ft. A másik a konszerntárs VW Passat Highline BMT 2.0 CR TDI, alapára 8 990 710 Ft. Ugyanaz a motor, manuális 6-os váltó mindkettő, első kerék meghajtással. Az Audi vagy a Passat fenntartása kerülne többe. Vagy egyáltalán lenne-e köztük említésre méltó különbség, mert ugye lényegében sok alkatrész azonos?2013. júl. 23. 12:49
1/15 anonim válasza:
Majd ha lesz nekem is 9 millióm autóra, ígérem leírom a tapasztalataim :)
2/15 anonim válasza:
Végem van az ilyen emberektől. Új autóra telik,de a fentartására már nem.
3/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem értetted meg a kérdés lényegét. Tehát a gyengébbek kedvéért konkrétabban. Ha mondjuk 100 ezer forinttal drágább éves szinten az Audi fenntartása, akkor jó, mert ugye magas presztízs, stb. De, ha több, akkor azt inkább költöm a családomra, a Passat is kitűnő autó.
2013. júl. 23. 13:53
4/15 anonim válasza:
Presztízs.. Nekem aztán mindkettőre egyformán csorog a nyálam, most boldog vagy? Menj be a szalonokba, aztán érdeklődj ott!
5/15 A kérdező kommentje:
A kérdést sajnos nem lehet törölni, tehát itt fogja szúrni a szemed továbbra is. Egyébként ne légy irigy, az nem jó dolog.
2013. júl. 23. 14:43
6/15 anonim válasza:
Ez most hogy van? Nyertél 9 misit,de több nincs? Ilyen autó tulajdonostól se vennék autót az tuti.
7/15 anonim válasza:
Nem semmi, hogy mennyien irigykednek itt. Ha az ember akar venni 9 milláért egy autót, akkor már kell szórni a pénzt a szervizre ész nélkül?
Az Audinak valamivel drágább a fenntartása, de nem számottevően.
8/15 anonim válasza:
Minimálisan de az Audinak drágább a fenntartása.
A4 vs Passat esetén én a VW-re szavazok.
Kategóriájában etalon és hiába tömeg autó de presztízse kimagasló(mármint a passat)
Áhhhh ne legyél magyar hagyományőrző.
Ilyen autóknál bűn a manuális váltó, nem polokról van szó.
Próbálj ki egy DSG-t, hidd el nem fogsz csalódni benne.
Mindenkinek addig rossz a véleménye az automatáról míg ki nem próbálja utána nem adná oda egy manuálisért sem.
9/15 anonim válasza:
ja,ezt én se értem.Akkor vegyél 6-7 mill ért kocsit.És akkor tudod szervizelni is...
10/15 anonim válasza:
Hülye vagy? Automatát? Az drágább! Szervizre se futja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!