Audi A4 vagy VW Passat fenntartása, szervizelése kerül többe?
Kedves előző! Te egy nagyon irigy ember vagy, ráadásul a szövegértelmezéseden is lenne mit csiszolni. Fentebb írtam, hogy azért nekem se mindegy, hogy évente mondjuk 4-500 ezerrel (bár úgy néz ki, nincs ekkora különbség) többet költök az autóra, miközben nem jobb annyival a másiknál. Mindig van mire költeni, el lehet belőle menni mondjuk egy hétre a tengerpartra. Egy szóval nem írtam, hogy szervizre nem lesz pénz...
7-es, 8-asnak köszönöm a választ. Ezek szerint nincs nagy különbség, csak ízlés kérdése. Köszönöm a véleményt a DSG-ről, akkor ki kell próbálnom azt is.
Ez nem ihaz, hogy minden Audi sz*r, te lehet éppen egy rossz példányt fogtál ki, ez nem jelent semmit, ugyanúgy megtörténhet más autóval is.
A kérdésre válaszolva: minimális különbségek vannak a VW és az Audi alkatrészek között, de ha gyári alkatrészeket veszel, és rajta van az Audi embléma, az alapból drágább, és van néhány olyan alkatrész az Audiban, ami nem pászol a VW-vel, vagy egyáltalán a VW-ben nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!