Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 vagy VW Passat fenntar...

Audi A4 vagy VW Passat fenntartása, szervizelése kerül többe?

Figyelt kérdés
Új autó vásárlásán gondolkodom. Az egyik kiszemelt az Audi A4 2.0 TDI 177LE, alapára 8903080 Ft. A másik a konszerntárs VW Passat Highline BMT 2.0 CR TDI, alapára 8 990 710 Ft. Ugyanaz a motor, manuális 6-os váltó mindkettő, első kerék meghajtással. Az Audi vagy a Passat fenntartása kerülne többe. Vagy egyáltalán lenne-e köztük említésre méltó különbség, mert ugye lényegében sok alkatrész azonos?

2013. júl. 23. 12:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves előző! Te egy nagyon irigy ember vagy, ráadásul a szövegértelmezéseden is lenne mit csiszolni. Fentebb írtam, hogy azért nekem se mindegy, hogy évente mondjuk 4-500 ezerrel (bár úgy néz ki, nincs ekkora különbség) többet költök az autóra, miközben nem jobb annyival a másiknál. Mindig van mire költeni, el lehet belőle menni mondjuk egy hétre a tengerpartra. Egy szóval nem írtam, hogy szervizre nem lesz pénz...

7-es, 8-asnak köszönöm a választ. Ezek szerint nincs nagy különbség, csak ízlés kérdése. Köszönöm a véleményt a DSG-ről, akkor ki kell próbálnom azt is.

2013. júl. 23. 15:44
 12/15 0401 ***** válasza:
Egy és ugyan az , csak a nevük más !!!!
2013. júl. 24. 21:08
 13/15 laca4141 válasza:
Szia! Mivel a VW és az Audi egy szalagon jön le ezért ne csodálkozz rajta ha mindkettőnek 50-60%-ba ugyan azon alkatrészekkel szerelik azonos kategóriákat! Igazából mindegy! (Szerintem) Ne foglalkozz a sok olyan hozzá szólással amit az irigység vezérel! Nekem sincs pénzem ez az én gondom, és szerintem mindenkinek áll az a bizonyos zászló!!!
2013. okt. 23. 19:21
 14/15 Csillagok válasza:
Ha mindenképpen német autón gondolkodsz, akkor én javasolnám neked, hogy nézz szét a Mercedesek között is, ameddig a pénztárcád engedi. Egyáltalán nem kifizethetetlen a szerviz. Nekem bevált, 8 éve ugyanaz az autóm, pedig már lecserélhettem volna, de annyira megbízható, hogy nem akarok egyenlőre megválni tőle. Audival igen erősen rossz tapasztalatom volt.
2013. okt. 23. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez nem ihaz, hogy minden Audi sz*r, te lehet éppen egy rossz példányt fogtál ki, ez nem jelent semmit, ugyanúgy megtörténhet más autóval is.

A kérdésre válaszolva: minimális különbségek vannak a VW és az Audi alkatrészek között, de ha gyári alkatrészeket veszel, és rajta van az Audi embléma, az alapból drágább, és van néhány olyan alkatrész az Audiban, ami nem pászol a VW-vel, vagy egyáltalán a VW-ben nem is létezik.

2013. okt. 25. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!