Van egy 1.9 PDtdi motoros 2002-es passat-om gyárilag 130 lovas hogyan lehet belőle kihozni 140-150 lovat úgy hogy a motor ne haljon meg hosszabb idő után sem?
chip tuning-ot nem szeretnék ha nem muszáj.
én Intercooler cserére + turbónyomás állításra gondoltam.
mennyi pénzből lehetne megoldani?
"És ha raknék bele chiptuningot és mondjuk lenne tőle 150 lovas a nagyobb erőt bírná az autómata váltó?"
Ezek maradnak az örök kérdések.☺
Valószínűleg bírja a váltó, de ugye abban egyetértesz hogy ugyanazon alkatrészek nagyobb terhelés alatt jobban használódnak. Talán nem vészesen csökken az élettartam, lehet hogy a tuning után nem 300 000-et bír majd ki hanem "csak" 250 000-et. Az intercoolert kicserélni nemtudom hogy megéri-e, nagyobb töltőnyomás több levegőt jelent, de valószínű hogy a mostani cooler is elég bele. Annyit hozzátennék a kérdésedhez hogy chip tuning-ot nem szeretnél ha nem muszáj, és turbonyomás növelésére gondoltál. A chip tuning a pdtdi motorodnál nagy valószínűsggel pont azt csinálja amit te szeretnél csinálni a turboval.
atc.hu
turbónyomást ennyiért valszeg nem fog kelleni emelni ennyihez. jobb is mert az csak a turbó fogja bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!