Anchyka kérdése:
VW golf 6 -os,1,4 es motor, TSI -s és 160 lovas. Vélemény?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 21:57
2/10 anonim válasza:
Teljesen jó az, mellette elkattog 7 literből. Jó vétel.
3/10 anonim válasza:
@1: mi az, hogy minek??! Miért ne?
4/10 anonim válasza:
Hát miért igen? Szerintem irreális már ez a köbcenti-teljesítmény páros. Nem azért, vegyétek. Engem nem zavar, ha megveszik és használják. Nekem nem kéne, csak arra akartam utalni.
5/10 anonim válasza:
Vegyél dízelt. Ezekkel a motorokkal még nincsen hosszú távú tapasztalata senkinek. Ki a fene tudja, hogy ezek a rettentően erős turbós benzinesek mikor fognak széthullani?
Persze ha 100e km-el eladod, akkor okés.
6/10 anonim válasza:
"Szerintem irreális már ez a köbcenti-teljesítmény páros"
Ha konyítanál kicsit a háttérben rejlő technológiai alapokhoz, nem így vélekednél.
7/10 anonim válasza:
Én benzinest tuti nem vennék. Sose tudsz tőle megszabadulni.
Inkább egy jó kis dízel!
8/10 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti? Mit értesz ezen? Szerinted egy 1.4-es szívó 100Le-vel nem tartósabb, mint ugyanez 140Le-vel? (nem tudom hirtelen, fosvágenéknél hány paci)
9/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül, bár alapvetően igaz. De nézd meg a Honda 160 lovas 1.6 szívóját. Ami ráadásul eszméletlen fordulaton hozza azt a 160 lovat. Mégis elpusztíthatatlan kb.
A másik meg, hogy itt most feltöltött motorról van szó.
10/10 anonim válasza:
(vagyis 1400 köbcentiből feltöltés esetén szép, de egyáltalán nem durva eredmény kihozni 160 lovat manapság...chiptuninggal meglenne az 200-220 is, csak az már tényleg csökkentené a motor várható élettartamát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!