Simson s51 kérdéscsokor kezdőnek?
Közeledik a tavasz, a motoros szezon, de én még kezdő vagyok, mostanában kezdett vonzani a motorozás gondolata.
B-jogsim van, így majd szeretném lerakni a gyorsított 125-t.
De mint tudjuk, attól, hogy gyorsított, csak nehezebb lerakni, hiszen gyakorlat nélkül könnyen bukni lehet a vizsgán. (egy pár óra nem biztos, hogy elég) Ezért egy két héten belül hazahozok vidéki rokonaimtól egy s51-es simsont Budapestre. A következő kérdéseim lennének.
Alkalmas-e a simson heti ~100 km használatra? Nem fog-e otthagyni az út szélén? (ez egy rendesen karbantartott darab azért)
Mekkora tankja van, és kb mekkora km-ben a hatótávolsága egy teli tankkal?
Mivel motor, (legalábbis segéd) ezért veszélyes vele közlekedni. Mennyire vegyem komolyan az öltözéket, mi lenne az ajánlott?
4 sebességes a motor. Kb mennyi az utazósebessége?
Mi az amit mindig tartsak a hátizsákomban, ha a simoval utazok? Ha mégis lerobbanna az út szélén, 19 évesen nem sok szerelési tapasztalattal telefonos segítséggel képes lennék megcsinálni?
És valamennyire azért összehasonlítható a 125-ös motorokkal? Tehát ha sokat megyek, akkor könnyebben vehetem az a1 vizsgát?
Köszönöm előre a válaszokat.
Részletesebb leírásokat, segítséget itt találsz:
www.simson.hu
Jó kevesebbet fogyaszt mint a 125-ök, de ennyi erővel a biciklivel meg lehet menni 30-40-et és 0-át fogyaszt :) Csak kevésbé adja át a motorozás feelinget :D
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!