Lada vs. Suzuki! Melyiket vennéd meg?
Tegyük fel, hogy csak e két márka közül választhatsz:
Suzuki 1.3 Swift
Lada
Melyiket vennéd meg és miért?
Ez se rossz, de a suzuki az valószínűleg 'jobb', ezt úgy értem, hogy hétköznapi használatban valószínűleg kellemesebb autó.
Hát az a neonos Lada konkrétan egy trágya a tulajával együtt. Porban kapartat, vizes úton driftel... komolyan szánalmas volt. Ezek a vacakok csak arra jók, hogy ralizzon velük az ember. Ma már csak a cigányok vesznek ilyen roncsokat.
Miért is veszélyes egy szervó nélküli autó? Azért egy 800kg-os Swift-et még szervó nélkül is vígan el lehet vezetni? Állóhelyben meg amúgy sem nagyon ajánlott tekergetni a kormányt, mert nyírja a gumit!
Én szeretem a Ladákat és azt vettem,pedig nem vagyok cigány.
Jó,a fogyasztása olyan amilyen,de azt leszámítva semmi baj nincs velük. Autópályán is max 130-cal lehet menni annyit pedig lada is bír. Szervó nélkül is meg lehet lenni, az meg hogy abs nélkül életveszélyes vezetni szerintem hülyeség.(2000 körül is sok autót gyártottak abs nélkül mégis sem volt belőle gond). Napi haználatban volt sokáig és soha semmi komoly baja nem volt. Ha meg nyugati autót akarnék venni (megtehetném,ha annyira akarnám) akkor 300 000 Ft-ért már kapok f astrát, régebbi renault clio-t, citroen saxot,fiat puntot, amik....,senkit nem szeretnék megbántani,de azért azok még is csak komolyabbak egy swiftnél.
#48-asnak igaza van itt az a kérdés hogy a 2 közül melyiket vennénk, de nem teljesen pontos a kérdés, nincs pontosítva hogy melyik ladáról van szó.
Amúgymeg a kérdésre válaszolva: én egyiket se venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!