Lada vs. Suzuki! Melyiket vennéd meg?
Tegyük fel, hogy csak e két márka közül választhatsz:
Suzuki 1.3 Swift
Lada
Melyiket vennéd meg és miért?
2107-es elmegy 7,5L-ből ha jól beállították. Gázból olyan 9l-el.
Lada...
Volt többféle ladánk(is)és többféle szutyukink is..
a kérdés tök felesleges..a szuzukit kell megvenni.
# 20
A 2T az azt jelenti, hogy kétütem, és mivel kedvemre valóak a kétütemű motorok, ezért nekem élvezetes egy 2T Lada.:)
Én nekem egy 1993 as 1.3 Suzuki Swiftem van 1 hónapja vettem elég olcsón de vannak hibái sajnos! Ha tudsz olyan Swiftet venni aminek nem rozsdás a karosszériája nem füstöl a motorja akkor vedd meg! Keveset eszik és ha egybe van akkor nem kell rá költened minden hónapban csak az alap kopó alkatrészekre és a szűrőkre olajra évente és ennyi meg persze benzin ha közlekedni is akarsz! :P
Egy ladát meg minden hónapban javítani kell vagy azért mert cserben hagy valahol messze az otthontól vagy meg ha mennél valahová be sem indul stb....
Ja és a régi swiftekhez töménytelen mennyiségű olcsó alkatrészt találsz! Ami eléggé pozitív dolog! :)
Swift természetesen. Megbízható strapabíró motor.
Ne vicceljünk már,a Lada manapság már maximum a mezőre való játszani, nem pedig forgalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!