Melyiket vennéd inkább egy 8éves dacia logánt vagy inkább egy 12 éves suzuki swiftet hosszú távra?
Figyelt kérdés
inkább márkásabb de öregebbet vagy fiatalabb "nem márkásst"2012. ápr. 21. 20:30
1/8 anonim válasza:
A Dacia is márkás, hiszen az Renault. Mindkettő kiforott technika, ezért én a kor miatt inkább a Logant venném.
2/8 anonim válasza:
A Swift ekkorra már egy teljesen kiforrott konstrukció volt. 1989 óta gyártották őket. A Logant viszont pont 8 éve kezdték el gyártani a románok. Méretre nagyjából egyformák ha a swiftből a sedan-t nézzük. Én inkább egy Swift sedan-t vennék a helyedben. 2000 körül már elég sokban volt légzsák, klíma és a karosszériája is merevebb volt mint a 96 előttieknek.
3/8 anonim válasza:
Swiftet vennék, akár 20 évest is.
4/8 anonim válasza:
Egyik autó sem "márkás" és ezek közül mindenképp Logan. Nagyobb, kényelmesebb és sokkal-sokkal erősebb a Swift-nél. A Swift egy papírautó, a Daciaban sokkal több anyag van.
6/8 anonim válasza:
Ez a Dacia nem Román hanem Francia, semmi köze a régi Daciákhoz.
7/8 anonim válasza:
Tudom ,hogy egy butított renault ,de nem támogatnám a román ipart, mondjuk a franciát se.
8/8 anonim válasza:
Na már most, a suzuki sedan méretben közelében nincs a logannak, én már csak tudom mert loganunk van és suzin tanultam vezetni. Ettől függetlenül is a loganra szavazok(elfogultság nélkül), tényleg biztonságosabbnak tekinthető a suzukinál. A swift is nagyon jó autó, így érthető a hezitálás. Ezt jól körülmagyaráztam, De LOGAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!