Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet megakadályozni...

Hogy lehet megakadályozni hogy letörjék egy Mercedesről a csillagot valaki mocskok?

Figyelt kérdés
Nem lehet ellenük semmit tenni? Valami sokkoló áramot (amitől nem döglik meg a férge, csak megérzi) belevezetni?
2013. aug. 22. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ujjlenyomatot 2-3 napig tudnak venni. Utána megszárad, és akkor már nem rögzíthető.
2013. aug. 23. 08:40
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

#5 Időpont tegnap 21:34, A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.

"...de legalább büszkélkedhet vele, hogy van egy eredeti Mercedes emblémája. Ez általában a cigányokra jellemző, fehérember miért büszkélkedne olyannal, ami nem az övé?"

Te melyik országban élsz? Vagy melyik világon? Hányan büszkélkednek a hitelre vett autóval, lakással, házzal, tévével, kutyafasszával?

Értem én, hogy utálod a cigányokat, de azért a fehér ember sem egy ártatlkan kis nyuszika ám...

2013. aug. 23. 09:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem. De a fehérember nem megy bele olyanba, amit tud, hogy nem kell. Tudom, van kivétel. Csak éppen leszarom. Ha a vigányokat általánosítjuk, akkor a fehéreket is!

Ha meg már a hitelnél tartunk:

-Fizetni azt is kell.

-Inkább menőznék egy tízmilliós autóban, mint egy kétszázezres lepukkant Audiban, vagy Merciben, aminek lopott jelvénye (és még ki tudja mi...) van.

2013. aug. 23. 13:51
 14/15 4165 ***** válasza:
10eft környéke a kivehető. Amikor megállsz, viszed magaddal.
2013. aug. 25. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnos az ilyen pontagyu barmokkal nem lehet mit csinalni.

Ciganyok?

Van egy par ahol en lakom de sose nyulnak hozza annal jobban a feherek.

Problema vege:)

Garazs berles megoldott mindent.

10.000 ft /honap megeri nekem hogy ne amortizaljak le a szepseges mercimet pedig 20 eves

2014. máj. 21. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!