Hogy lehet megakadályozni hogy letörjék egy Mercedesről a csillagot valaki mocskok?
#5 Időpont tegnap 21:34, A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
"...de legalább büszkélkedhet vele, hogy van egy eredeti Mercedes emblémája. Ez általában a cigányokra jellemző, fehérember miért büszkélkedne olyannal, ami nem az övé?"
Te melyik országban élsz? Vagy melyik világon? Hányan büszkélkednek a hitelre vett autóval, lakással, házzal, tévével, kutyafasszával?
Értem én, hogy utálod a cigányokat, de azért a fehér ember sem egy ártatlkan kis nyuszika ám...
Nem. De a fehérember nem megy bele olyanba, amit tud, hogy nem kell. Tudom, van kivétel. Csak éppen leszarom. Ha a vigányokat általánosítjuk, akkor a fehéreket is!
Ha meg már a hitelnél tartunk:
-Fizetni azt is kell.
-Inkább menőznék egy tízmilliós autóban, mint egy kétszázezres lepukkant Audiban, vagy Merciben, aminek lopott jelvénye (és még ki tudja mi...) van.
Sajnos az ilyen pontagyu barmokkal nem lehet mit csinalni.
Ciganyok?
Van egy par ahol en lakom de sose nyulnak hozza annal jobban a feherek.
Problema vege:)
Garazs berles megoldott mindent.
10.000 ft /honap megeri nekem hogy ne amortizaljak le a szepseges mercimet pedig 20 eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!