Mit lehet tenni ilyenkor?
A vezető és utasa kötelessége egyaránt bekötni a biztonsági öveket Magyarország területén.Nálunk ez szokás,aki nem csinálja,az felelőtlen és joggal büntetik meg.Ha neked be lett volna kapcsolva a biztonsági öved a rendőrök megállítása után is és előtt is,akkor nem lett volna joguk és okuk megbüntetni.Azért pedig,hogy a rendszámjelzésetek szlovák,az szabályos,és nem büntetendő.A jegyzőkönyvben és az itt leírtak alapján a biztonsági öv bekapcsolásának hiánya miatt büntettek mindkettőtöket.Amennyiben a te biztonsági öved BE VOLT KAPCSOLVA,amikor a rendőrök látták,akkor a rendőrök nem jogszerűen jártak el.Ezt lehet jelenteni szerintem,de nem érdemes ilyen pitiáner kis ügyeken kiakadni,mert van egy sejtésem,hogy ezt te csak kiakarod magyarázni,illetve a magyar rendőröket akarod vádolni olyan dologgal,ami miatt nem büntethetnek.
A szlovákok sokkal szemetebbek a magyarokkal,ezt előre is jelzem,sokkal nagyobb attrocitások érték ott a magyarokat,mint titeket itt.Már ne is haragudj.Én nem vagyok nagymagyar,meg semmiféle nemzeti érzelmű,de amivel itt te rágalmazod a magyar rendőröket,az se nem igaz valószínűleg,se nem bizonyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!