Lejárt az autóm műszaki engedélye, viszont el kellene vinnem egy szervízbe, hogy megjavítsák. Miközben alkatrészeket vásároltam hozzá a forgalmi engedélyét is elveszítettem valahol, ráadásul még lízinges is. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Új forgalmit nem adnak érvényes műszaki nélkül, viszont az útvonalengedélyhez meg forgalmi engedély szükséges.2013. jún. 17. 11:10
2/5 anonim válasza:
tréler, szervízig tolják a heverok, vagy kockáztatsz hogy megállít a rendőr vagy nem állít meg!
3/5 A kérdező kommentje:
A szervíz 4km-re van úgyhogy tolni nem szeretném,ráadásul egy másfél tonnás kombiról van szó :) útközben meg egy rendőrörs is útba esik. Egy megfelelő trélerhez meg úgy tudom E kategóriás jogsi kell.
2013. jún. 17. 12:37
4/5 anonim válasza:
nem is te vinnéd tréleren, hanem az erre szakosodott személy... :) lehet rendelni, és ők elviszik.
5/5 A kérdező kommentje:
ja :D köszönöm a gyors válaszokat, majd lesz valahogy
2013. jún. 17. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!