Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet még ilyenkor tenni valamit?

Lehet még ilyenkor tenni valamit?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy autót. Elvileg garázsban tartott volt, amikor megvétel előtt átnéztem, semmi hiba, gond nem mutatkozott, majd aztán, hogy nálam lett egy kis ideje, kezdenek előjönni a hibák... Az adás-vételiben ugye benne volt, hogy az eladó tájékoztatta az összes hibáról a vevőt.. na most ez részben meg is volt, de a kisebb hibákra hívta fel csak a figyelmem. LEhet még kezdeni valamit, vagy már amolyan "megnézted, azt megvetted=besz*ptad" helyzet van ? :S
2013. ápr. 6. 17:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mik azok a hibák?
2013. ápr. 6. 17:25
 2/21 anonim ***** válasza:

Milyen autó?

Mik a hibák?

2013. ápr. 6. 17:47
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha komoly hibák vannak ,mehetsz polgári perre ...

pár év ...és utána behajthatatlan lesz...

Járt így ismerősöm. Meg kellett volna komolyabban nézni a fizetés előtt..

2013. ápr. 6. 18:14
 4/21 anonim ***** válasza:
És az előző tulajdonos miért hibás, ha az autónak most jönnek elő a bajai???
2013. ápr. 6. 18:55
 5/21 A kérdező kommentje:

3 napja vettem. Opel Astra F

Most, hogy kb 2 napon keresztül folyton esett az eső, beázott olyan szinten, hogy a padlólemez-szőnyegből szinte facsarni lehetne a vizet az első üléseknél. A hátsó ülésnél pedig nem a háttámlája, hanem ahová leülsz, ott vizes, nedves. Továbbá a csomagtartónál is.

Az előző tulaj elvileg garázsban tartotta, és ott nem ázott át (garázsban, persze h nem), na és még elvileg nála nem jelentkezett ez a probléma.

2013. ápr. 6. 19:19
 6/21 anonim ***** válasza:
Napfénytetős ?
2013. ápr. 6. 19:31
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. ápr. 6. 19:33
 8/21 anonim ***** válasza:
27%
vettél egy ezeréves kocsit mit vársz öreg használt kocsinál a vételár fele a zsebben kell hogy legyen a javításra, és ez nem fő elem így garancia nincsen rá
2013. ápr. 6. 19:51
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kor függő ! Nehogy már beázzon b......g !

Csak az üvegeknél tud ...de a hátsó ülés az rejtély ..

2013. ápr. 6. 20:17
 10/21 anonim ***** válasza:
Mivel régi az autó, jócskán el lehetnek öregedve a gumik a szigetelésnél. Azt kéne átnézni. A hátsó ülés viszont lehetséges, hogy már csak a pára miatt volt nedves, a rengeteg víz miatt, ami máshol van, esetleg jutott oda is kis cseppekben, aztán sok kicsi sokra ment. Más baja nincs az autónak? Nem volt törve esetleg? Nincs kirohadva az alja?
2013. ápr. 6. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!