Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy Opel astrám 1997-es combi , A helyzet az hogy vásároltam a két első gyári hangszóró helyett 2db 200W Boschmann Audio Labs hangszórót.Beköttöttem és gyönyörűen szól viszont nem tudom sehogyse felfogatni a régi helyére mert ha berakom akkor nem tudom az ablakot teljsen leengedi csak félig (ugye mert az üveg a kocsi ajtóba megy le , ennek viszont nagy a tekercse és megátolja h lentebb menjen. mi ilyenkor a teendő dobhatom ki , illetve ki az a ki fogalkozik ilyennel..
2012. aug. 5. 17:10
 1/6 intrepid ***** válasza:

Ki semmiképp se dobjad! Ha nem találunk más megoldást, akkor elviszem én, és egy fillért se kérek érte. :-)))

Az akkor tuti, hogy ott nem fér el? Más hely neki? Ahol vetted, valamiképpen csere? Vannak ingyenes hirdetési felületek, eladás, csere. Nézd, olyan tippet ne várjál tőlem, hogy vágjál le a tekercséből annyit amennyivel nagyobb a kelleténél. Az ablak ezután csak félig nyílik?

2012. aug. 5. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen az ablak félig nyílik le , semmiképpen sem jó, annyira sajnálom ezeket mert egy seftes komától vettem és nagyon jól szolnak , alig használtak 5e odaadta őket, semmiképpen nem fér el . Azon gondolkozok mit lehetne csinálni..
2012. aug. 5. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
távtartóval betenni kicsit kilóg de meglehet "sufnituningolni"
2012. aug. 5. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Konktértabban letudnád írni?
2012. aug. 5. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

A jelszó: Hangszóró kiemelő keret!

[link]

2012. aug. 5. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
igen arra gondoltam máshogy nagyon nem lehet
2012. aug. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!