Mit lehet ilyenkor tenni?
éves autónk nem indult a hétvégén, garanciás, szervizbe került.....
Kiderült hogy a benzin vízzel volt keverve..(50-50%), így a garancia sem érvényes, több mint 100 ezer forintba kerülhet megcsináltatni.....
Nincs valami lehetőség hogy a benzinkút kártérítésen, hogy lehetne bizonyítani? (MOL)
Kszönöm.....
Nekem azt mondták hogy szükséges a blokk is, de nem tudom hogy meg van-e vagy hogy az-e.....vagy...na érted.....
Borzalmas ez a helyzet.....
Gyerekek, olyan nincs, hogy vizes benzint tankolunk a kúton, hazamegy az autó, aztán másnap nem indul... Ha a kúton lett volna vizes a benzin, akkor már ott nem indult volna be a motor!!!
Inkább az van, hogy valami jó akaró rakta a bele a vizet éjszaka!!
A 100e Ft-tal meg jól át lettetek verve...
Azt meg csak mondom mindenkinek, hogy lehet fikázni a MOL-t, meg másik kútra járni, de Magyarországon minden benzinkút a MOL-tól veszi a benzint, aztán a saját adalékaikat adják hozzá... ezt jobb, ha tudjátok :)
Kertes ház ...garázs...lezárt ...Két kutya...
Senki nem jut a kocsi közelébe..
Pontosan úgy történt ,hogy szombaton mentem vele épp hogy hazavitt, vasárnap reggel kezdtünk a benzinkúton onnan mentünk Szolnokra(15km) útközben elkezdett világítani aza kis lámpa, ami a kipufogónál a káros anyagok kibocsájtását méri...Rögtön betértünk a szervizhez, azt mondták hogy valószínűleg a számítógépe "kergült" meg Szombaton 9 kaptunk időpontot mert akkor már nem volt idejük, hétköznap meg dolgozunk nem járunk vele....
Hazamentünk szépen,beálltunk a garázsba és ennyi...
Szerdán a orvoshoz kellett mennem és akkor már nem indult....
Pénteken elvitték...Szombaton ott voltam, a hiba megvolt az oka még nem, ma szóltak hogy mi a helyzet....
100 ft meg állítólag azért, mert elég nagy szakasz tönkrement elektronikailag...
Vigyem máshova?
"elég nagy szakasz tönkrement elektronikailag"
Az állítólagos vizezett benzintől? Ez a történet egyre érdekesebb. Lehet mégsem a benzin a hunyó...
Így már érdekesebb a dolog... mondjuk ha a szerviz azt mondja, hogy vizet engedtek le a karburátorból, akkor tényleg a benzin volt vizes. Mert ugye a márkaszervizt sem kell félteni, ők is inkább elkeni a felelősséget, és sokszor próbálkoznak ilyen-olyan dumával.
De azért úgy tűnik nem ritka eset az sem, hogy vizezik a benzint... [link]
Valahogy úgy van hogy benzint továbbító kütyü nem kap áramot és azt kell kicserélni és mivel nem él a garancia, ki kell fizetni a be ki szerelést, az átnézést (2 nap) és ugye a cucc árát......
Hát ha ők szórakoznak megszívják....mert nem tudom kifizetni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!