Tényleg van olyan, aki CSAK azért nem veszi meg a neki tetsző járművet, mert ebben az országban ilyen vagy olyan a megítélése?
Harley Davidson, BMW, Mercedes, Audi stb. Olvastam már ilyet, hogy a BMW a bunkók autója, így valaki azért nem vesz, mert ilyen a megítélés. De a Harleyról is hallottam már ilyet. Én meg azon vagyok meglepődve, hogy ha valakinet tényleg tetszik valami és meg is engedheti magának, akkor miért nem tesz nagyívben a hülye véleményekre?
(Nekem régen Porsche 924 volt. Szerették fikázni, hogy alaptípus, hogy Audimotoros, szegény ember Porschéja. Egyszer is egy benzinkúton egy haverommal voltunk, odajött az ismerőse kb ezzel a szöveggel, hogy "jó, jó ez, de azért az igazi Porsche az a..." én meg visszakérdeztem: "Miért, neked milyen Porschéd van?" csönd lett. A 924 valóban egy olcsó és nem túl erős autó volt, de kellemes kis kocsi volt. )
Aztán kedvencem ez a Harley-t csak a pózerek vesznek duma is. Ezt is legtöbben olyanok mondogatják, akiknek egy robogóra sem telik.
Nekem egy régebbi Bmw- m van.
Viszont Nagyon élvezem mikor mások megsem próbálnak besorolni elém, mert" úgysem engedne be" XD
Engem szórakoztat, és mikor beengedem nagyon csodálkoznak.
Ugyanez a helyzet a gyalogosokkal is .
Amúgy nemvagyok szent. Aki megerzi a Bmw mentalitást hamar megszokja, hogy könnyebben mozog a forgalomban:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!