Mennyivel megy egy aprilia scarabeo 50? milyen a gyorsulása?
Először is: 2t vagy 4t?
A mennyivel megy eléggé relatív dolog. Függ attól, hogy milyen nehéz vagy. Ha olyan 75-80 kiló körül, akkor a végsebesség 75 km/h körül alakulhat.
Mondom ezt úgy, hogy én a 120 kilómmal hajtok évek óta egy ilyen motort (2t). Alattam 68 a vége, én kényelmes 60-65-el szoktam gurulni.
Gyorsulás. Hát, mit is mondjak. Ez egy 50-es robogó. Kb egy Simson gyorsulását hozza (csak hogy tudj mihez viszonyítani).
Végezetül még azt had írjam le, hogy ezt a típust nem csutkagázon való haladásra tervezték. Itt inkább a menetkomfort, és a megbízhatóság a lényeg. Nagy kerekeinek hála hihetetlenül kényelmes a magyar utakon a kis kerekes társaihoz képest. Mivel nem néz ki éppen sportosan, ezért a fiatal tuning betyárok nagy ívben kerülik általában. Ezért aztán könnyebben találni belőle nem széthajtott, gyári motort.
szinte ugyan azokat akartam írni mint az első.
egyébként nyugodtan vehetsz ilyen motort, nehezen lehet melléfogni, és olcsóbbak is mint a sportrobogók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!