Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Leon 1.4 stella vagy BMW...

Seat Leon 1.4 stella vagy BMW 318 1.6 tds?

Figyelt kérdés

a leon benzines 75 le (2002), a bmw disel 90 le (E36),

arra lennék kíváncsi, hogy melyik autót érdemesebb megvenni, melyikben többa hibalehetőség, melyik dinamikusabb autó és melyiknek kedvezőbb a fogyasztása?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 13. 19:48
1 2
 11/12 HiHu36 ***** válasza:

Mind kettő volt már a kezem alatt, 1.4 es seat motorja kevésbé szervízigényes, de azért 7-8at elkéri. Én személy szerint nem szeretem a spanyol kocsikat, még akkor se ha zöme már német alkatrész. Volt lehetőségül elrontani a spanyoloknak és éltek is vele..

A 318tds jó kis konstrukció, 4-5 liter elég neki ha rendbe van tartva hálás kis gép. Elhanyagolt darab tud fejfájást okozni. Formára döntsd el, melyik tetszik jobban. Én a hárombetűsre szavazok. Amúgy most árulnak egy szép darabot 920ért, szürke 318tds kombi, pöpecnek tűnik, megéri az árát. Ha megvennéd, mondd meg a tulajnak elfogadok egy fagyit a reklámért :)

2013. aug. 16. 02:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Leon abszolút vagány autó abba is létezik erős azt válaszd a bmw a suttyók autója .
2013. aug. 17. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!