Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Clio II 1.5 Dci vagy...

Renault Clio II 1.5 Dci vagy Seat Leon 1.4 stella?

Figyelt kérdés

2004 es mind a kettő, a kérdésem az lenne, hogy melyik autót érdemesebb megvenni? melyik autó a dinamikusabb, sportosabban vezethetőbb? melyik fogyaszt kedvezőbben?

Előre is Kösz a válaszokat!

2013. jún. 3. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A Renault Clio buz1 autó. Inkább a Leon, de kicsit még az is langyi. Golfon nem gondolkoztál?
2013. jún. 3. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a dízel Clio-t venném, jobb a fogyasztása.
2013. jún. 4. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Atya ég! Golf...na az hiányozna.

Egyébként a Clio jobban megy és felét eszik.

2013. jún. 4. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha renaultot veszel és dieselt akkor 10000km-ként olaj és légszűrős csere, megfogja hálálni, tapasztalatból mondom!

(210.000 km van a 2003-as 1.5 dci Megane-omban és eddig csak egy ablaktörlő mechanikát kellet benne cserélnem).

Sok minden függ h kitől veszed és hogy volt karbantartva!

2013. jún. 4. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd hogy nagy szám a clio 1.5dci gyenge nagyon én inkább a Leont választanám de nem 1.4 hanem 1.9TDI vagy 1.8t
2013. jún. 8. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
140 lovas Leonnal tuti jobban jársz majd!! ;)
2013. jún. 15. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:

az 1.5Dci Clio-ból két féle van. Az egyik talán 86 LE, a másik 105. A 86LE is nagyon viszi az 1 tonna alatti kisautót, a 105 LE pedig nagyon tuti. A 190 körüli gyári végsebesség, és a 10 mp-es gyorsulás azért szerintem nem rossz.

Főleg egy 1.4es Seathoz viszonyítva, ami kb. 14 alatt gyorsul, és 175 körül van a vége. Ez mellett a Clio a felét eszi, gázolajból....

Az 1.8T nem is tudom miért került az ajánlások közé... Nagyjából azt a teljesítményt tudja, mint a 105LE-s Clio. Nem gyorsul jobban, mert nehezebb kocsit kell mozgatnia. Végsebességre talán....talán kicsit több, de nem sokkal. Ja, és eszik városban 12 litert. :):)

2013. júl. 12. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
a dízel jobb fogyasztásban de a seat kényelmesebb tágasabb a clionál és jobb a törése! vedd figyelembe mennyit mész 1 évben 10-15e km alatt felesleges a dízel mert drágább is persze igaz az elöttem szóló véleménye fontos kitől mitől veszed!!!!!
2013. dec. 28. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!