Renault Clio 2 tulajdonosok, hozza ertok?
Figyelt kérdés
Most vasaroltam egy kituno allapotu Renault Clio 2-t. Lenne par kerdesem..
Az autoban meg az eredeti radio van, ami szamomra korszerutlen(kazettas)
Az elso kerdesem az lenne hogy milyen tipusu radiot kell vennem hogy mukodjon a kormany tavvezerles, illetve
Kell-e kulon adapter hozza vagy hasznalhato az eredeti is..? Majdnem tobbe kerulne mint maga a radio.
Illetve nagyon mutatot tud lenni a kis renault egy szep kis alufelnivel. Eddig viszont nem nagyon masztam bele ezekbe a dolgokba.. nem tudom hogy milyen meretu, tipusu kerekek a megfeleloek..?
Nem mellesleg, 1.4es motorral, 75pacival, azert lehet vele menni, igaz..? sajnos nem volt ra lehetoseg kiprobalni kicsit kemenyebben is…..
Elore is koszonom a valaszokat!
2013. máj. 22. 13:31
1/3 anonim válasza:
Barmilyen radio belemegy de a kormanytavot majdnem biztosan buktad ,a dension gyart adaptereket a gyari tav es tavvezerelheto radiok koze,de 80-100 euro es elegge specifikus cucc . Egyebkent a 75 paci nem nagy durranas , az asszonynak a techrun van (98le) es igazabol azt sem erzem tul erosnek
2/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. Jol ertem hogy ha veszek egy olyan radiot amivel megoldhato a kormany tavvezerles, akkor kell vennem egy uj adaptert is hozza, es a regi nem hasznalhato?
2013. máj. 23. 13:32
3/3 anonim válasza:
Szerintem 195/50 R15-től nagyobb felnit nem nem igazán éri meg rárakni.A gyári Clio felnik is akkorák.Jobb lesz az úttartása és a fogyasztásba se változik.Az enyém 1.2 16V szintén 75 lovas.Szerintem elég jól megy.Legalább is nekem nagyon bejön. Igazi kis méregzsák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!