Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Seat Ibiza 1.2 12V Stella (3 hengeres motor) autóról?
Figyelt kérdés
Most szeretnék használtan egy ilyet vásárolni, gyakorlatilag minden megvan benne, ami nekem szükséges a klímát kivéve, amit nagyon sajnálok, de ha azt is akarok bele, akkor már millión felül van az ára. Max. 10 évesben gondolkodok, most is 10 éves autók vannak kiszemelve. Fogyasztás? Szerviz? Hogy viszi az 1.2-es motor a kasztnit? Első autóm lenne, kezdő jogsival.2013. júl. 26. 08:37
2/2 Sinead válasza:
Ha 1.2-es motorban gondolkodsz, én Opel Corsát vezetek, kb 900 kiló a gép, 4 hengeres és 80 lovas. Szerintem elég bele ez a motor normál, nem versenyzős használatra. Klímával mindennel simán kapsz 7-8 éveset 1 millió alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!