Miért mondják, hogy a suzuki ilyen jó, meg olyan jó?
Én pont emiatt, mert mindenki mondogatta vettem egy 3 ajtósat, és hát az utóbbi fél évben azért kellett rá költeni rendesen.
Vezérlés csere, kerékcsapágyak, alapjárai motor, hátsó fékdob, kipufogó, féltengelyek, és sajna nekem ez úgy jön le, hogy az átkozott kocsin mindig előjön valami hiba. Oké használtan vettem, de a sok suzuki fan mégse mondja már azt, hogy erre nem kell költeni, mert nekem mindig tönkremegy rajta valami.
Pontosan így jártam én is, mondta mindenki milyen jó, ezt kell venni, megölhetetlen, erre 1 évre rá kijött a váltóban a nyelestengely csapágy hang, kuplung is kopott volt, aztán szétesett a kuplung szerkezet is, beesett a kuplung még sebességbe se lehetett berakni.
Kellett egy új kuplung, meg új váltó, igaz más hibája nemn agyon volt, de nagy munka volt mert le kellett szedni a váltót.
AMúgy nem rossz kocsi, városban jó amire kitalálták, de nem suzukit vennék még egyszer az biztos.
A használt autó lutri, te épp kifogtál egy rosszabbat, felesleges ebből következtetéseket levonni az összes suzukira. Amúgy az általad felsorolt dolgokat majdnem minden kocsin cserélni kell előbb-utóbb.
Az tény, hogy a suzuki olcsó autó, olcsó az alkatrész, viszonylag megbízható konstrukció. Persze ezt ellensúlyozza máshol, mert kicsi, kényelmetlen, kevésbé felszerelt, mint a drágább autók. Mindenki választhat, mi a fontos neki.
Te nagyon naiv vásárló vagy meg kellet volna nézni nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre ezek az alkatrészek.
Te egy le élt darabot vettél. Ha rendesen karban van tartva akkor örök életű. vezérlés csere kerékcsapágycsere azért mert kopó alkatrészt kell cserélni az semmi.
Vigyél magaddal autószerelőt ha nem értesz és ö megnézi. Ugyanis az állapot a lényeg nem az óra állása a használt piacon csak visszatekert órájú autót lehet venni.
Azért mert te banzsi voltál, még nem minden az autó hibája...
Vezérlés csere: kopó alkatrész. Használt autó vásárlása esetén fokozottan ajánlott cserélni! Főleg, ha nem ismered az autó előéletét, ergó kereskedésből vetted.
Kerékcsapágyak: szintén kopó alkatrész...
hátsófékdob: feltételezem már sokadjára voltak felszabályoztatva, azért kellett cserélned. legalább a fékbetéteket is kicserélted? 10-en valahány éves autónál már ezt sem lehet "hibának" nevezni, inkább elhasználódásnak.
kipufogó: szintén elhasználódás. ha már olyan hibája volt, hogy nem lehetett behegesztetni, akkor azt már te is kiszúrhattad volna vásárláskor.
féltengely: vásárlás után a gumiharangokat alap dolognak kellett volna lennie, hogy átnézed. mondjuk oké, ez cumi is lehetett, mert volt olyan ismerősöm, aki megvette a kocsit semmi baja nem volt a féltengelynek 3hónap után meg elkezdett kattogni.
Az meg aki elhiszi, hogy egy használt autóra nem kell költeni, konkrétan hülye! még akkor is, ha egy suzukiról van szó! Főleg a 300ezer ft körül vagy az alatt kapható példányok esetében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!