Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki GSX-R 600, Honda CBR...

Suzuki GSX-R 600, Honda CBR 600RR vagy Yamaha YZF R6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most készülök kategóriát váltani,és a 3 kiszemelt motor között nem tudok dönteni.Szerintetek melyik a legjobb a 3 közül?Indoklást is kérnék ha lehet.

2013. aug. 12. 19:25
 1/4 anonim válasza:
Ha számít a pénz azt veszed amelyiket állapottól függően a legjobb árban kapod. Én Kawasaki párti vagyok mégis r6-ot vettem, alkalmi vétel volt. Ha nem számít a pénz akkor meg úgyis újat veszel és egy picit úgyis jobban fog tetszeni az egyik a többitől :)
2013. aug. 12. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Amelyik tetszik. Mindegyik nagyon jó kis vas, nekem anno 14 éve egy R6-os volt az első nagyvasam és nagyon szerettem. Szerintem te is szeretni fogod, bármelyiket is választod:) Szóval...
2013. aug. 12. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik sem a legjobb a műfajában, mert nagyon kell őket pörgetni hogy azt kapd amit elvársz, és ezt meg is kell fizetni az alkatrész utánpótlás miatt.

Annak idején mikor én is gyorsaságit néztem bőven vehettem volna 600-ast de mégis az 1000res mellett döntöttem mert olcsóbb fenntartani a kisebb társánál.

Ha nem versenyre akarod használni, hanem csak közlekedni vele akkor mindegy melyiket veszed, márka és külsőség mellett dönts, nekem ezres a cbr, nincsen gond vele

2013. aug. 12. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Suzuki a legjobb, és nem igaz, hogy nincs különbség a 3 között, mikor ráülsz, akkor érződik a különbség. Persze mindenkinek más jön be, a Yamaha meg a Honda is jók.
2013. aug. 13. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!