Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudom, hogy a Suzuki alapjarat...

Tudom, hogy a Suzuki alapjaraton nem biztonsagos, de a varosi terepjaroja milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Konkretan erre gondolok. Elso autonak anyukam valami biztonsagosat szeretne ezert gondolt valami kisebb varosi terepjarora. Most ezen megy a "vita", hogy a latszat csal, mert szerintem attol meg ez az auto kozelsem biztonsagos, "papirkocsi"...bar nem nagyon ertunk hozza.

2013. aug. 11. 13:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#15-ös!

Akkor olvasd el figyelmesebben! Vagy már nem emlékszel miket írtál?! Bizony azóta szépen ki lett cenzúrázva az oda nem illő rész.

2013. aug. 12. 20:34
 22/23 anonim ***** válasza:

És tényleg, az utolsó bekezdésem eltűnt. :D Egy moderátor kimoderálta a már általam is eléggé kicenzúrázott a ti mimóza lelketeket sértő mondatomat. :D Hip-Hip HURRÁÁÁ!!! :D

Már csak azt nem vágom, hogy a 'tank' szó mióta tartozik a letiltottak listájába? Mert ugye abba a bekezdésbe határozottan emlékszem, hogy ezt a közlekedési eszközt ajánlottam a kisasszonynak és kedves családjának. :D Behalás. Na mindegy. De hogy ne legyek teljesen patkány, ja boccs bunkó, ajánlok én is valamit. Még a végén tényleg azt hiszitek, hogy nálam az intelligencia nista, nem vagyok én a bunkó Feri Pista (nem így hívnak még mielőtt azt hinnétek, ez csak egy szlogen nálam). Szóval kedves kérdező, mit szólnál egy Land Rover-hez?

Mondjuk ehhez?

[link]

vagy ehhez?

[link]

és ez tényleg városi terepjáró! :D

Már csak azt nem értem, hogy mire nektek egy terepjáró, amikor te magad mondtad, hogy ezzel sokkal nehezebb a parkolás, meg hogy sokat fogyaszt? Oké, biztonság ide-biztonság oda, más autóba is van 100 légzsák meg 2millió 3 betűs rövidítés (ABS,ESP...stb). Na mindegy, hát olyat veszel amilyenre fussa. Sikeres vásárlást, csáó! :)

2013. aug. 12. 21:45
 23/23 A kérdező kommentje:

Fuuuuu, nyugi mar!! :D:D

A kocsi NEKEM lesz. A fogyasztast akkor hirtelen soknak lattam de rajottem, hogy ebben igazad van es nem erdekel, mert ha nem egy Smarttal akarok jarkalni hanem valami emberi meretuvel akkor ugysem lesz keves. A parkolast nem en mondtam, ezt elolvastad. :) Fiat 500ast akartam, de aztmondjak abban nem lehet elferni rendesen meg nagyon nem praktikus divatkocsi. Ezert neztuk azt a Suzukit mert az meg ugy megtetszett. Nekem halvany lila gozom nincs hogy milyen parametereknek felel meg a "varosi terepjaro", azt sem tudtam, hogy letezik ilyen, mindaddig mig meg nem lattam feltuntetve ezt az alkategoriat a hasznaltauton. Komoloyan mar nem erdekel nem is kell semmi, megyek gyalog... :D Annyi volt az egeszben a lenyeg, hogy a draga anyukam mint egyszal gyermeket felt attol, hogy palacsinta leszek, de hatha nem. Szoval neki van autoja, 3 ezres Jaguar - nem, nem tank - nekem kene valami.

Es igen, midenki boldog, a gyonyoru soraid ki lettek torolve. De nem vagyok en olyan erzekeny, sot, csak azert alaptalanul olyan cifrat ne mondj senkire. Szerintem. Amugy a 25 ev, hogy pontositsak csak a kinti szakasz, es kb 40 eve vezet. De ez abszolut nem lenyeges.

Koszi a linkeket, de a masodikat nem hozza be. :(

Azert nem kint kerdeztem, mert epp most Mo.-n vagyok es itt akarjuk venni. Mindenre valaszt kaptal. :D

Beke!!!!

Ja es egyebkent fura, de tenyleg csak Magyarorszagon nezik le ennyire ezt a markat.... Kint meg pl. nincs tul sok es abbol a kevesbol is a legtobb ez a Vitara, es szeretik. Szoval mashol igazabol nem ugy neznek rajuk, mint errefele sok ember.

Mar nem is ecsetelem de ki lett nezve egy total mas marka, teljesen mas autotipusbol... De koszi mindenkinek. :D

2013. aug. 14. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!