Tudom, hogy a Suzuki alapjaraton nem biztonsagos, de a varosi terepjaroja milyen?
Konkretan erre gondolok. Elso autonak anyukam valami biztonsagosat szeretne ezert gondolt valami kisebb varosi terepjarora. Most ezen megy a "vita", hogy a latszat csal, mert szerintem attol meg ez az auto kozelsem biztonsagos, "papirkocsi"...bar nem nagyon ertunk hozza.
A Vitara az általad belinkelt 1.6-os benzinmotorral olyan 8-85l-ert eszik kb vegyes használat mellett.
Ennél jobb választás lenne az 1.9-es dízel, az megáll 7,5l környékén.
A Jimny-ből 1.3-as benzinmotoros verzióról tudko csak, az is kb 7,5-8l-ert eszik. Az új, 2013-as kiadás, ha jól tudom, már kevesebbet.
Koszi, nagyon sokat segitettetek!!!
Juj, a fogyasztas nem nagyon tetszik, es a toresteszt-kepek sem... :D
Majd lesz valahogy...
Tudom, hogy a Suzuki alapjaraton nem biztonsagos - ezen megy a "vita",hogy a latszat csal... - bar nem nagyon ertunk hozza.--- Ráadásul még a szövegértelmezés sem megy....De legalább beismerted, hogy h*lye vagy hozzá, ez pozitivum. Csak azt nem értem, hogy akkor mit okoskodsz, ha nem értesz hozzá...
Nagy kocsi kell, de mégse fogyasszon sokat. Ne legyen túl nagy se, de azért az első koccanásnál még élve szálljon ki belőle a család...
Egy percig sem okoskodtam. Leirtam, hogy mit keresek, amellett, hogy nem ertek hozza. A valaszokat megkaptam, koszonom. A fogyasztasa egyebkent oszinten szolva nem erdekel, az igenyeket meg kell fizetni. Te viszont, undorito modon megmutattad azt a kevesnek sem mondhato intelligenciadat. Nem is kaptam fel a vizet, hanem jot rohogtem, ilyen bunkok is kellenek valamiert a vilagra... :)
PS.: Az edesanyam valoszinuleg Nalad is jobban vezet, 25 ev Roma utan elegge megtanult.
Minden jot.
Ne is törődj a # 15-össel! Tényleg csak bunkó módon kötekedni jár ide. Sajnos vannak ilyenek az oldalon.
Már jelentettem is a modiknak, csak még nem törölték.
#15-ös vagyok.
Nos, így bő 2 óra elteltével, még mindig nem törölték a hozzászólásomat. Lehet, hogy alusznak a moderátorok, vagy netán még sem fogalmaztam annyira obszcén módon, mint ahogy az a mimóza lelketek mondatja veletek? :D Trollolollolo
Na akkor egy kicsit kifejtem a nézeteimet, mivel az előző kommentem úgy látszik nem volt teljesen érthető.
1. "Nem értek hozzá", de "Tudom, hogy a Suzuki alapjaraton nem biztonsagos."
-Akkor mégis honnan szeded, hogy a Suzuki 'alapjáraton' nem biztonságos? Ja, hogy az szomszéd Jóska Pista azt mondta az más, akkor az azt jelenti, hogy fix, hogy az az autó egy hulladék, nem szabad vele közlekedni.
2. 'Az edesanyam valoszinuleg Nalad is jobban vezet, 25 ev Roma utan elegge megtanult.'
-Ha 25 éves tapasztalata van, akkor minek neki egy nagy batári autó? Az, hogy valaki 25 éve vezet, nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó sofőr is egyben. De hiszek neked, lehet hogy ott kint olaszba jó, de ha eljönne szerény kis magyar honunkba, lehet hogy az itteni közlekedés morált láttán egyből sírva fakadna...
3."Elso autonak anyukam valami biztonsagosat szeretne"
-Na akkor most neked lesz a kocsi vagy a mestersofőr anyukádnak? Ha neked, akkor tanulj meg vezetni, ha neki, akkor meg hova lett hirtelen a 25 éves tapasztalat?
4."Megegy utolso kerdes: kb. mennyit fogyaszt ez a 2? ( A 2 ajtos Vitara es a Jimny)"...."Juj, a fogyasztas nem nagyon tetszik, es a toresteszt-kepek sem"
-Látom mennyire nem érdekel a fogyasztása...
Őszintén szólva én már azon is kezdek kételkedni, hogy te tényleg az olasz főváros lakója vagy. Ott is ekkora népszerűségnek örvendene a suzuki? Akkor miért nem inkább valami hazait veszel (értsd:olasz autó)? Mondjuk valami Fiat-ot. Ja és akinek ennyi pénze van, hogy vegyen egy (MO-i viszonylatban) nem túl olcsó kocsit, az nem hinném, hogy majd pont ide fogja kiírni, hogy "Jajj milyen biztonságos kocsit vegyek Rómába"? Olaszba nincs semmi ismerősötök aki tudna segíteni ebben a témában?
#17-es. Ha nem egy 18 éves lányról lenne szó, szerintem te se pártolgatnád itt ennyire. Megyek is a boltba venni papír zsebkendőt, mert mindjárt sírva fakadok...
Remélem a bunkósági díjat ezúttal is nekem ítélitek majd. BÉKE! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!