Tudom, hogy a Suzuki alapjaraton nem biztonsagos, de a varosi terepjaroja milyen?
Konkretan erre gondolok. Elso autonak anyukam valami biztonsagosat szeretne ezert gondolt valami kisebb varosi terepjarora. Most ezen megy a "vita", hogy a latszat csal, mert szerintem attol meg ez az auto kozelsem biztonsagos, "papirkocsi"...bar nem nagyon ertunk hozza.
Már a mostani suzuki mind megkapták az 5 csillagos törésteszte.De még a régi suzukik sswiftek sem voltak rosszabbak a vele egy kategóriában lévő kis atóknál pl B corsa.Csak magyarországon van ilyen suzuki gyűlölet,de ennek ellenére sokan vesznek suzut.Én a grand Vitarából az 5 ajtósat venném és dízel változatban ugyanis ezek a garndvitarák már eléggé nehéz autók és mit mondjak terepjáróba valahogy nem illenek a kis benzines motorok.
At Sx4-est nem néztétek esetleg,a linkelt grandvitara árából már újat lehet venni és városi használatra praktikusabb,bár azt nem írtad hogy vidéken,vagy városn laksz e
Koszi!!
Ez elegge meglepett. Nem gondoltam, hogy ilyen pozitiv hozzaallasu valaszokat kapok a Suzukihoz. :D Varosban, egesz pontosan Romaban hasznalnam (vannak utkozesek...mondhatni a maguk modjan vezetnek), ezert gondolt anya egy ilyen tipusra, hogy ugymond en legyek az "erosebb"...
Amugy az osszkerek hajtastol nem tudtam, hogy nehezebb parkolni...de allitolag biztonsag szempontjabol az is pozitiv.
Szegény Vitara-ra azt mondani, hogy papírkocsi...úristen.
Egyébként ez nem városi terepjáró, hanem igazi. Terepre való, és nem városba. Anyukádnak pedig üzenem, hogy ebben is ugyanúgy meg lehet halni, mint másban.
Nem tudom mennyi a keret, de az egyik kolléganőmék pont ilyen meggondolásból vettek egy Subaru Forestert.
Annak idején a Stohl András is ilyennel okozott balesetet és karcolás nélkül kiszállt belőle.
Félre ne érts, nem kötekedni akartam.
Az a baj ma Mo.-on, hogy a Suzuki márkáról mindenkinek a régi Swift-ek jut eszébe, ami, bevallom én is, nem a masszív kocsik mintaképe. De legalább olcsón fenntartható. :)
Amúgy én ajánlanék a Vitara mellett egy másik kocsit is, ami ugyan úgy terepjáró, de kisebb, könnyebb vele városban evickélni: Suzuki Jimny. Én ezt választanám inkább a helyedben.
A Subarut is megneztem most, jo lenne, de sajnos az mar hatalmas... :( (Istenem, mennyi problemam van... :D)
Rendben, nem ugy vettem. :) Megneztem ezt a Jimnyt is, tenyleg nem rossz. Bar en primitiv noi 18 eves szemmel sajnos az esztetikat is nezem, de ha az agyamra hallgatok, belatom, hogy nem az a fontos. Megegy utolso kerdes: kb. mennyit fogyaszt ez a 2? ( A 2 ajtos Vitara es a Jimny) Nyilvan tobb mindentol fugg, de pl. az amit fent linkeltem.
Koszonom!!!
Nem az összkerékhajtástól nehéz parkolni!
Félre ne érts :)
Attól többet fogyaszt az autó!
Parkolni azért nehezebb vele mert relatív nagy autó!
Amúgy édesanyám egy régi swiftet hajt 11 éve, városban, anno a legolcsóbban kapható új autó volt amikor vette és a mai napig akumlátor csere volt a legnagyobb dolog, amit csinálni kellett vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!