A rendőrség feljelentett ittas vezetés miatt. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Megbántam és tanultam belőle. 18 éves vagyok, 0.6-t fújtam, ez az új módosításnak megfelelően bűncselekménynek számít. Feljelentettek és mennem kell majd tárgyalásra Szombathelyre, ahol kiszabják a pénzbírságot. Szegény családban élek, 3 testvérem van. Kérdésem az volna, hogy van e értelme fellebbezni annak reményében, hogy enyhítik a bírságot, mert szinte biztos, hogy fizetni nem tudunk majd és közmunkával kell törlesztenem. Szembesültem azzal, amit tettem és csalódtam magamban is, szóval kíméljetek meg kérlek az olyan kommentároktól, hogy megérdemlem stb. Köszönöm a válaszokat!2013. aug. 9. 13:27
21/21 A kérdező kommentje:
Nem 0.25, hanem 0.5 mg/l-nél nagyobb számít bűncselekménynek. 0.8-ról vitték le 0.5-re.
2013. aug. 11. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!