Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A rendőrség feljelentett...

A rendőrség feljelentett ittas vezetés miatt. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Megbántam és tanultam belőle. 18 éves vagyok, 0.6-t fújtam, ez az új módosításnak megfelelően bűncselekménynek számít. Feljelentettek és mennem kell majd tárgyalásra Szombathelyre, ahol kiszabják a pénzbírságot. Szegény családban élek, 3 testvérem van. Kérdésem az volna, hogy van e értelme fellebbezni annak reményében, hogy enyhítik a bírságot, mert szinte biztos, hogy fizetni nem tudunk majd és közmunkával kell törlesztenem. Szembesültem azzal, amit tettem és csalódtam magamban is, szóval kíméljetek meg kérlek az olyan kommentároktól, hogy megérdemlem stb. Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 9. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, rá nem a szab sértés érvényes. Megírta h bűncselekmény. Ez a törvényben is ott van, ha nem bűncselekmény. Az övé az.

Itt egy érdekes cikk.

[link]

2013. aug. 9. 14:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez hasznos cikk volt, köszi!
2013. aug. 9. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
De nem értem miért kell ittasan vezetned! Lehet lepontozni, de egyáltalán nem tudlak sajnálni. Legyen önuralmad! Vagy vezetsz és nem iszol vagy iszol, de akkor gyalog mész haza, mert ugye bár már biciklizni sem szabad ittasan. És még kérdezik, hogy miért félek a vezetéstől. Pont az ienek miatt!
2013. aug. 9. 19:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Senki sem kérte, hogy sajnálj...
2013. aug. 9. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Talán tényleg csak először fordult elő, és utoljára. Mindenki hibázhat, de attól még nem kell teljesen a földbe döngölni szegényt. Megy neki a tanulópénz (megérdemelten!!!), de reméljük azért nem emiatt fogják a házukat elárverezni.

Kitartás, kérdező. Legjobbakat!

2013. aug. 9. 20:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jól esett!:) Többet soha az biztos, nagyon megvisel...
2013. aug. 9. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Jó, bocsi, csak felidegesítenek a hülyeség! :/

Am. bezzeg mikor egy csóró kicsit italosan motorozik azonnal ott van a rendőrség, de pl.: ma egy majom előzött egy sávos körforgalomban meg dudálgatott is, sehol sem láttam egy rendőrt sem...

2013. aug. 10. 00:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez valamiért már-már törvényszerű.:/
2013. aug. 10. 17:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Engem 1x nem rég binyóval kaptak el, mert nem vettem észre egy behajtani tilos táblát. :/
2013. aug. 10. 21:55
 20/21 anonim válasza:

Mondjuk a cikk sem mai, 2013.07.01-től változott a btk., aszerint aki 0,25 mg/l.nél nagyobb eredményt fúj a légalkoholmérő készüléken, az bcs. Te 0,6-ot fújtál...

Fix pénzbírság, most nem keresem ki, 200 vagy 300 ezer forint, jogsibevonás.

2013. aug. 11. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!