Van egy Audi A3 2. 0 TDI-m. Mostanában egyre gyakoribb, hogy rángat az autó; különösen ha nyomom neki a gázt, de alapjáraton is érződik a rángás, vibrálás. Olyan mintha fulladozna. Ötletek?
Sajna nem hiszem h a részecskeszűrő, mivel hétvégén több száz mérföldet mentem le a tengerpartra autópályán, plusz még filter tisztító folyadékot is raktam bele, de most még gyakrabban csinálja.
Holnap rakjuk rá a computerre. kb 2500 as fordulattól nekem sem csinálta, remélem csak a gyertyakábel mert a tünetek nagyon hasonlóak az előző kommenthez.
Az egyik injektor volt a rángás oka. A jó hír, hogy úgy néz ki nem kell kicserélni, mivel csak az injektor vezetékei nem érintkeztek rendesen, vissza lett dugva rendesen és azóta nincs rángás. Azt mondták sok kilométert futott nagy motorral rendelkező turbodízel autóknál elő szokott fordulni h elcsúsznak a vezetékek. Így végül is kb 8000 Ft munkaköltséggel megúsztam, pedig már elkezdtem keresgélni a használt injektorokat a neten (1db új átszámítva 200.000Ft!!! Vicc...) Tudtátok h az 1.9-es audi injektor nem használható a 2.0-ba az eltérő csatlakozó miatt?
a LÉNYEG H HA VKINEK INJEKTOR GONDJA VAN ELŐSZÖR MINDÍG PRÓBÁLJA CSAK MEGMOZGATNI AZ INJEKTOR VEZETÉKEIT, JOBBAN ÖSSZEDUGNI ŐKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!