Kék helyzetjelzőért bűntetnek?
Figyelt kérdés
Vettem az autómba kék helyzetjelzőket, de ha felkapcsolom a fényszórót ez nem látszik, csak ha a helyzetjelző van felkapcsolva. Ezért büntethetnek a rendőrök?2013. aug. 6. 17:50
1/4 anonim válasza:
büntethetnek, és ha észreveszik, biztos hogy megbüntetnek
3/4 anonim válasza:
Csak az izzó búrája kék, vagy kék színű fénnyel világít?
Ha utóbbi, akkor egészen biztosan szabálytalan.
Ha előbbi akkor nem biztos. Nekem ilyen van. Kék bevonat van az üvegen, de amúgy fehér fénnyel világít. Osram, E-jelzés is megtalálható rajta. Közúti ellenőrzésen még soha nem állítottak meg, de műszakin sem volt miatta semmi problémám.
4/4 A kérdező kommentje:
kék színűen világít jégfehérnek vettem de ezek szerint át vertek. maga az égő fehér színű nem átlátszó.
2013. aug. 6. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!