Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha föld úton motoroznék és...

Kiro113 kérdése:

Ha föld úton motoroznék és elkapnak a rendőrök akkor meg büntetnek?

Figyelt kérdés
még nincs jogsim de motorom az van (egy babetta 210) ha meg állítanak akkor megbüntethetnek?
2013. máj. 18. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
igen
2013. máj. 18. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
ha közforgalomtól elzárt magánterületen teszed, akkor meg se állítanak
2013. máj. 18. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha elkapnak jogsi nélkül akkor miért ne büntetnének?

A legjobb megoldás mikor látsz egy rendőrt ha leállítod a motort aztán tekered tovább :) vagy tolod,ha kérdezik hogy miért tolod,meg mondod hogy viszed szervizelni a tesódnak.

Kis babettával régebben kivették a gyertyát meg ilyenekkel büntettek,most ez már hely és ember függő is.

2013. máj. 18. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
a föld út is közűt! esetleg valami eldugott szántóföldek közti úton tudsz vele motorozgatni!
2013. máj. 18. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg, de nem valószinű, hogy megállítanak. Életemben először mikor kipróbáltam egy babettát horgászás közben mentem vízért, sose láttam ott még rendőrt de mégis jött arra. Bukó se volt rajtam annyit mondtak, hogy vegyek fel bukósisakot mert veszélyes, meg hogy ne menjek közútra. Meg kérdezték jól megy e. Nem olyan köcsögök a rendőrök se, te meg mihamarabb tedd le a jogsit rá.
2013. máj. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!