A gyakorlatban mennyire jellemző hogy a rendőrök büntetnek azért mert 125-öst vezetsz 50-es papírokkal?
Rengetegen így használják a 125-ös motorjukat. Alig lehet találni az eladó motorok közt rendszámosat. Ha mégis van akkor az nagyon drága.
Közúti ellenőrzésnél lehet arra hivatkozni hogy nem tudtad hogy nem 50-es és az adásvételi szerint is 50-es?
Ha nem teljesen idióta a rendőr, akkor csak azért nem jelent fel, mert lusta papírokat irkálni!
A 120-ig skálázott km óra, a nagyobb henger, a hangja rögtön elárulja, hogy nem 50-es a moci!
Sajnos már nagyon elszaporodtak ezek, kíváncsi vagyok, hogy mikor lépnek már ellene!
Nekem az 50-es Aeroxom 120-og volt skálázva.
Amúgy rengetegen használnak itthon 125-ös motort 50-ként, és a rendőrök nem igazán törődnek ezzel, szerintem jól is teszik, a 125 ccm még nem az a durva kategória, hogy ne tudná bárki elvezetni.
Egy Aprilia Leonardonál egyértelmű hogy nem 50-es mert a legkisebb is 125cm3.
Olyat láttam már h sr50-es matrica volt rajta.
Egy Runnerrel talán meg lehet etetni a rendőrt.
Amúgy viszont volt, hogy a rendőrök nekem a ténylegesen ötvenes vasamat akarták bevizsgáltatni. Aztán végül elhitték, hogy tényleg az, de a haver derbi sendáját szétszedték, majd visszaadták darabokban, hogy ja tényleg ötvenes...
Meg amúgy is erre is vadásznak néha, hogy keresik a 125-ös rendszámmenteseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!