Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.3 mint tanulóko...

Suzuki Swift 1.3 mint tanulókocsi?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz lenne ezen megtanulni vezetni? Az autósiskolában direkt a kocsija miatt nem választják ezt az oktatót sokan.
2013. aug. 6. 15:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
faterom BMW vel oktat.
2013. aug. 6. 18:23
 12/22 anonim ***** válasza:
A swift ( a 2005 ös, gondolam arrol van szó, nem a legrégibbrôl) viszonylag szögletes, kicsi, a hátsó ablaknál véget ér, könnyû vele parkolni, tolatni. Viszonylag magas, látod magad elött az utat, viszont könnyû vele lefulladni. Cikinek semmilyen tanulókocsi nem ciki, a swift meg pláne nem, ez ne legyen szempont.
2013. aug. 6. 20:40
 13/22 Thomech ***** válasza:
Én Suzuki Spalsh el tanultam vezetni! Direkt ezt választottam volt benne szervo, abs és kicsi volt ezért könnyen lehetett vele parkolni! Most egy 1993 as Suzuki Swiftem van ég és föld de első autónak nekem tökéletes és meg vagyok vele elégedve! :)
2013. aug. 6. 22:49
 14/22 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ilyesmi van neki:

[link]

Köszönöm a válaszokat. :)

2013. aug. 6. 23:10
 15/22 anonim ***** válasza:

"faterom BMW vel oktat."

BMW-ből is van több fajta, meg van 25 éves és új is. Egy öreg BMW-nél ezerszer inkább egy Swift.

Ha újszerű autóról van szó, akkor jó gazdag lehet a faterod. Ugyanis simán előfordulhat hogy a tanuló megpadkázza az egyik alufelnit. Így máris ugrik százezer forint a faterod zsebéből.

2013. aug. 7. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Basszus, olyan képet nem találtál amin nincs törve az a szerencsétlen kocsi? Te tuti, hogy lány vagy! ;) Amúgy meg ultra gáz Suzukiban tanulni, hát hogy néznél már ki benne? Szerintem inkább maradj a jelenlegi oktatódnál, még ha egy trabantja is van. Ne foglalkozz az érettségivel, a lényeg, hogy a jogsid meglegyen, elvégre az jóval drágább játék, főleg ha meghúznak forgalomból. Az érettségin meg jövő ősszel is átmehetsz még. ;)

Akinek nem esett volna le ironizáltam! Ha te így állsz hozzá, hogy milyen autón gáz megtanulni vezetni akkor az a te bajod. Ha már meglesz a jogsid akkor már úgy is a focusotokat fogod vezetni. Szóval nem értem mit kell ezen ennyit pánikolni...

2013. aug. 7. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Manapság az ember több hasznát veszi a jogsinak, mint az érettséginek.
2013. aug. 7. 15:09
 18/22 A kérdező kommentje:
# 16 Fiú vagyok, de hirtelen nem találtam előnyösebb képet ennél. :DD
2013. aug. 7. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Öcsém akkor állj a sarkadra és légy férfi! Már lassan a forgalmi vizsgádnál kellene járnod! ;) Ha még az ősz közepe-vége fele be tudod fejezni a jogsit, akkor nincs pánik, az érettségidet messze nem fogja zavarni. :D
2013. aug. 8. 18:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Már levezettem 2 órát, hétfőn megyek legközelebb. Nem annyira borzasztó ezzel a kocsival vezetni. Rosszabbra számítottam.
2013. aug. 17. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!