Mi történne ha régi típusú Suzuki Swiftbe gazolint tennék?
Elbírna vele menni a kocsi? Tönkre menne tőle a motorja?
Régen Wartburgba sokat használtunk, mert ingyen volt, most egy ideje foglalkoztat ez az elméleti kérdés.
De a kérdésre válaszoljatok már xD
Az nem érdekel, hogy megbüntet a rendőr meg, hogy drágább, hanem az érdekel, hogy a Suzuki elbírna-e menni gazolinnal.
Am. meg régen ingyen volt, mert alig egy km-re egy olajkútnál melléktermékként jött fel a gazolin és egy csapon folyt, úgy mint a vizes kutaknál és csak oda kellett tartani a kannát. Persze el volt kerítve, de hát éjszaka át lehetett mászni a drótkerítésen Volt, hogy Pestre ami tőlünk 150 km-re van azzal mentünk fel, de vagy évente cserélgetni kellett a Wartburg motorját. Zöld kártyát 1x úgy csináltattunk, hogy az volt benne xD
Az egyik osztálytársam azt mondta, hogy felrobbanna a Suzuki motorja indításnál, de sztem csak tréfált :)
én repülőgép pilóta vagyok, és azt tankolunk a gépekbe, már mitől robbanna fel?
Sokkal jobb a gazolin a benzinnél, kár elpocsékolni inkább add el.
Azért legyetek tisztába a fogalmakkal:
Gasoil=gázolaj
Gazolin=gazolin/petróleumhoz hasonló/
Na kérdésre a válasz:
5liter benzin+5liter gazolin+2-4deci 2ütemű olaj! Ha így kevered tökéletes lesz! Nekem 1.3 8v 96évj. swiftem van és hibátlanul megy erős nem füstöl jól indul és már kb 1éve így járok vele! Írj választ ha valami nem megy vagy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!