Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 90-nél miért ráz?

Suzuki Swift 90-nél miért ráz?

Figyelt kérdés
3 napja kaptam meg a jogsim, ma mentünk országúton és 90-nél hánytatóan rázott a kocsi. Korábban nem tűnt fel, mert apa 60-70-el ment. Készülök hamarosan a sztrádára is, de kétlem, hogy azt a tempót bírni fogja a kocsi. Itt egyik kérdésben olvastam, hogy a Suzuki azért ráz, mert csak 3 hengeres. Ennek lehet vmi köze ehhez? Vagy lehet vmi baj van a kocsival? :/

2013. aug. 2. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:

először nézd meg a guminyomást hogy megfelelő-e!

alufelni van rajta? mert ha igen akkor lehet hogy kapott egy ütést egy kátyuba és azért ráz.

2013. aug. 2. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:

"Itt egyik kérdésben olvastam, hogy a Suzuki azért ráz, mert csak 3 hengeres."

Linkelnéd a kérdést? Le szeretném pontozni a válaszadót! :D Ekkora baromságot, te Atyaisten...

2013. aug. 2. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:

A felnikre lehet hogy nagy adag sár van rátapadva a belső oldalukon. Vedd le őket és drótkefével tisztítsd meg őket.

Egy próbát megér.

2013. aug. 2. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennek több oka is lehet.

Tengelyenként egyforma gumik vannak rajta? Lehet, hogy az egyik már kopottabb a kelleténél, vagy ahogy írták nem megfelelő a guminyomás. Bár ebben az esetben inkább oldalirányba húzna és nem rázkódna, de azért egy ellenőrzés nem árt neki egy benzinkútnál! Ahogy írták foghatott vele apád kátyút, aztán vagy a felni, vagy a futómű mehetett gallyra, illetőleg állítódhatott el. A sár mellett előfordulhat , hogy az egyik centírozás eshetett még ki. Na attól viszont tényleg rázhat a kocsi! Vadabb lehetőségként még az is szóba jöhet, hogy valamelyik lengéscsillapító kezdi magát megadni és teltháznál már nem úgy fekszi az utat, mint ahogy kellene. Na, nagyjából ennyi. :)

2013. aug. 2. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg van ütve az egyik felni. Általában 90-110 km/h között szokott ez érződni, aztán kisimul. Próbáld meg nagyobb sebességnél is, ha akkor kisimul az autó futása, akkor tuti ez a baj. De láttam már olyat is, hogy az egyik gumi forditva volt felrakva, és azért rázott kegyetlenül ebben a sebességtartományban.
2013. aug. 2. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
110-el mostanában nem lesz lehetőségem menni, mikor már lesz akkora új gumikat rakok rá, mert ez így életveszélyes.
2013. aug. 2. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
mert 100 alatt szédül
2013. aug. 3. 00:27
 8/8 anonim ***** válasza:

az enyém is háromhengeres, csak néha elviszem gumishoz...életveszélyes amit csináltok..akár 70, akár száz, szétrázza az autót...

centíroztasd a kerekeket még ma!

az egy barom, aki azt mondta, hogy a három henger miatt ráz..

de ilyen kerekekkel járni? hát nem tudom..felelőtlenség..

5000.- Ft-on múlik a család bitonsága?

2013. aug. 3. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!