Milyen ruhát vegyek fel motorozáshoz?
Említették a farmert. Nos az nem sokat véd, max maga a farmer anyag beledarálódik a sebbe, lehet az bármilyen vastag.
Vannak speckó motoros farmerek, nem olcsók viszont valóban védenek.
Ne legyetek hülyék légyszíves.
Feküdtetek ti már össze törve a kórházban?
Én most egy honda cb500e-vel járok ez elött egy derbi mulhacen 125-ös gépem volt és én mindenféleképpen ajánlom a teljes ruházatot.
De a legfontosabb a jó sisak és a dzseki.
Én 125-össel estem egy nagyot, elütöttem egy kissebb őzet teljes ruházatban eltörtem az egyik lábam a kezem és a medencémet is megzúztam. Jol gondold át mennyit költesz és milyen minóségű ruhát veszel.
Farmer egy esésnél szart sem ér! Én hússzal csúsztam el szakadt
" az erős farmer " mint a szr.
Egy cordura nadrág térd és csípőprotektorral muszáj. Féltve hogy nem szeretnéd hogy az aszfalt csontig ledarálja a lábadról a húst. Aztán meg le kelljen vágni.
Gerincprotektoros cordura dzseki, motoros csizma.
Inkább ezekben legyen meleged, mint a tolókocsiban. A hűtőházban lévő hűs levegő sem jobb opció.
Inkább röhögjön rajtad 100 buta paraszt, mint hogy anyád sírjon a korosodód mellett!
15/17:
Képzeld mivel protektorok vannak benne, valóban sokat védenek!
18: gondolom friss jogsis vagy, aztán rohantál a gyakorira osztani az eszet, mert hirtelen nagy motoros lettél.
Ne felejts el integetni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!